lidnummer:
wachtwoord:
 
wachtwoord onthouden:
 
wachtwoord vergeten?

Leden


 

Instituten met Personeel

Om extra aandacht te besteden aan de belangen van instituten met personeel is de sectie ‘Instituten met Personeel’ opgericht. 

Heeft u personeel in loondienst dan kunt u deze laten registreren binnen deze sectie. Het lidmaatschap van de Sectie Instituten met Personeel is alleen mogelijk naast het ANBOS-kernlidmaatschap en bedraag jaarlijks € 45,- extra. 

Lid van IMP?
  • U ontvangt dan het handboek Personeelsbeleid
  • U blijft op de hoogte van personeelszaken en de laatste wetten
  • U wordt uitgenodigigd voor het tweejaarlijkse seminar
  • U krijgt samen met maximaal twee personeelsleden gratis toegang tot onze regiobijeenkomsten

Heeft u nog geen personeel in loondienst, maar bent u wel van plan om binnenkort personeel aan te nemen? Lees dan hier verder.

Wanneer u zelf niet beschikt over het diploma schoonheidsverzorging is het verplicht minstens één gediplomeerde medewerker in te schrijven.
Met ingang van 1 januari 2012 geldt dat er voor tenminste 24 uur per week (gedurende minimaal drie dagen) personeel in loondienst is dat in het bezit is van het diploma schoonheidsverzorging.
Indien er meerdere medewerkers zijn, wordt aan deze voorwaarde voldaan als het gezamenlijke aantal uren van deze medewerkers minimaal 24 uur per week bedraagt. Als er sprake is van een of meerdere filialen dan is dit criterium ook van toepassing op dat filiaal/die filialen.

Indien er sprake is van een nul-uren contract dient er een overzicht van de werkzame uren over de afgelopen 13 weken meegestuurd te worden.

De binnen deze sectie geregistreerde medewerkers kunnen deelnemen aan ANBOS activiteiten tegen de ledenprijs. Tevens kunnen maximaal 2 medewerkers gratis de regiobijeenkomsten bijwonen.

Handboek Personeelsbeleid 
Als u zich aansluit bij deze sectie ontvangt u informatie die betrekking heeft op het in dienst nemen of in dienst hebben van medewerkers. Ondernemers met personeel ontvangen bijvoorbeeld het Handboek Personeelsbeleid. Hierin staat een overzicht van de wettelijke regelingen die van toepassing zijn op uw medewerkers. Tevens vindt u in deze handleiding voorbeelden voor o.a. het opstellen van een arbeidsovereenkomst. Uiteraard kunt u ook altijd bij het secretariaat terecht voor juridische, fiscale of bedrijfsmatige zaken. 

Vakblad Sauna & Spa
ANBOS is dit jaar met uitgever Body Biz International B.V. een samenwerking aangegaan. Alle ANBOS-leden die zijn aangesloten bij de sectie Instituten met Personeel ontvangen dit magazine het gehele jaar gratis.

Sauna & Spa is het enige vakblad voor de sauna-, spa-, thermen en beauty branche.  De redactie bericht over nationale en internationale ontwikkelingen in de beauty en wellness branche. Dit magazine is een must have voor ondernemers, managers en schoonheidsspecialisten van o.a. de Nederlandse en Vlaamse sauna/thermen aanbieders, leisure hotels, kuuroorden, beautycentra, wellness-centra/hotels, city/dayspa’s. Magazine Sauna & Spa is voorzien van actuele inhoud, boeiende artikelen, achtergrondverhalen, interessante reportages en o.a. beauty-fora welk inspirerend en leerzaam zijn voor elke ondernemer in de branche.

Seminar 
Eenmaal per twee jaar wordt er een seminar georganiseerd.
Hiervoor worden gerenommeerde sprekers uitgenodigd die vanuit hun discipline kunnen bijdragen aan de kennis van de ondernemer. 

Lid worden?
Om u aan te melden bij deze sectie dient u zowel het aanmeldingsformulier “eigenaar” als het aanmeldingsformulier “medewerker” in te vullen en op te sturen. 

Aanmelden
De kosten van het lidmaatschap van deze sectie bedragen € 45,00 (ex BTW) per jaar, ongeacht het aantal medewerkers dat geregistreerd wordt. Indien u lid  wilt worden, kunt u zich hier aanmelden.

Afmelden
In principe geldt de opzegging vanaf de eerste maand in het nieuwe jaar. Kunt u voor die tijd aantonen dat u géén personeel meer in dienst hebt, dan geldt de opzegging van het sectielidmaatschap op de eerste van de erop volgende maand. Stuur een mail met begeleidend schrijven naar ledenadministratie@anbos.nl.