lidnummer:
wachtwoord:
 
wachtwoord onthouden:
 
wachtwoord vergeten?

Activiteiten


 


ANBOS-najaarsbijeenkomsten 2016

Optimaal ondernemen met het juiste recept!

Professioneel advies geven, doe je al. Maar hoe kan dit nog beter? Op basis van ervaring kom je een heel eind. Want hoe meer je weet, hoe kritischer je bent over wat je wel en niet aanbiedt in je salon. De najaarsbijeenkomst leidt tot nóg meer kennis en nieuwe inzichten. Dit keer is het thema van de ANBOS-bijeenkomsten: ingrediënten. Op zoek naar hét recept voor jouw onderneming?


Het voordeel van een eigen onderneming starten, is dat je kunt ondernemen zoals jij dat wil. Eén ding hebben ondernemers wél gemeen: professionaliteit! Maar ook keuzes maken hoort bij het zelfstandig ondernemerschap. Die keuzes zijn niet altijd makkelijk en toch leiden ze wel tot hét recept voor je onderneming. Hoe bepaal je de juiste ingrediënten voor het verkrijgen van het beste receptuur? Oftewel hoe optimaliseer je de professionaliteit van je onderneming? Dit najaar kun je op zoek gaan naar jouw ingrediënten voor het optimaliseren van je onderneming!  

Na deze bijeenkomst kijk je nog kritischer naar de verpakking van cosmeticaproducten en naar het effect van de verschillende werkstoffen. Ook schenken we aandacht aan de aanschaf van apparatuur. Is goedkoop niet duurkoop? En met de komst van het richtsnoer ethiek staan we stil bij ethisch verantwoord handelen. Het lijkt simpel, maar is het dat ook?

Lees meer over de sprekers.

Waar en wanneer?

28 september – Best
3 oktober – Zwolle
10 oktober – Amsterdam-Oostzaan

Programma

16.00 uur – Ontvangst
16.30 uur – Aanvang bijeenkomst
16.45 uur – Wat zijn effectieve werkstoffen?
17.30 uur – Waar let je op bij de aanschaf van apparatuur?
18.00 uur – Pauze
19.00 uur – Grip op kwaliteit en veiligheid met het richtsnoer ethiek!
19.30 uur – Bestuurstafel
20.30 uur – Einde

Lees hier meer over het programma en de sprekers.
 

Aanmelden?


Aanmelden kan door in het linkermenu het aanmeldformulier van de gewenste locatie in te vullen.

 

Haal jij alles uit het lidmaatschap?



Ga met ANBOS in gesprek!

We sluiten af met ronde tafel gesprekken om ook tot het beste recept voor het ANBOS-lidmaatschap te komen. Grijp je kans om meer uit het ANBOS-lidmaatschap te halen en meld je nu aan! Kom met een paar collega’s naar de bijeenkomst bij jou in de buurt en deel jouw ingrediënten voor een optimaal lidmaatschap.