lidnummer:
wachtwoord:
 
wachtwoord onthouden:
 
wachtwoord vergeten?

Leden


 

Oud is passé, nieuw is OK!

Heb je nog steeds een oud ANBOS-logo op je site, maar wil je graag gebruik maken van het vernieuwde logo? ANBOS-leden kunnen hier het vernieuwde ANBOS-logo downloaden. 

Let op: Aan het gebruik van het logo zijn een paar spelregels verbonden. Om wildgroei van het ANBOS-logo te voorkomen mag er niets in het logo worden aangepast. Het logo mag op elke achtergrond geplaatst worden, maar het moet wel leesbaar zijn. Let er dus op dat het logo niet in het beeld wegvalt! Het is niet toegestaan om het logo een andere kleur dan PMS 320 te geven of uit verhouding te ‘trekken’. Wij hopen dat veel leden het nieuwe logo ook gaan gebruiken in hun uitingen naar de consument. Het uitgangspunt voor het vernieuwde logo was samen nog dichter bij de klant te staan door meer herkenbaarheid in haar uitingen en door te bouwen aan een sterke identiteit.


OMRUILEN SCHILDEN
Je kunt het schild per post omruilen voor € 8,- excl. BTW. Kom je het schild persoonlijk op kantoor omruilen, dan zijn hier geen kosten aan verbonden.

Nog geen schild?
Als je niet in het bezit bent van het ANBOS-schild, kun je er alsnog één aanschaffen voor € 25,- (bruikleen). Met het ANBOS-schild laat je de klant en de voorbijgangers altijd zien dat je garant staat voor kwaliteit en professionaliteit! Een gemiste kans als je deze dus nog niet aan je gevel hebt hangen.

Wil je meer informatie over het ANBOS-schild of heb je overige vragen? Neem dan contact op met het secretariaat via info@anbos.nl of bel 0348 748 200.