lidnummer:
wachtwoord:
 
wachtwoord onthouden:
 
wachtwoord vergeten?

Activiteiten


 

Dag van de Beauty Professional positief ontvangen!

 

 

 

 


 

Neem zelf het heft in handen door anders te denken, doelen te kiezen, je hart te volgen en je grenzen te bepalen. Kortom, kies en ga ervoor! Dit was de boodschap bij de eerste editie van dé Dag van de Beauty Professional. 

‘Wat is volgens jou een Beauty Professional?’ Vroeg Monica van Ee, voorzitter van de Beauty Trade Professionals (BTP) tijdens de opening aan Kees Hoogendijk. Zijn antwoord: ‘Een echte beautyprofessional ziet kansen, handelt ethisch verantwoord en  onderscheidt zichzelf!’

Programma
Quido Thys beet het spits af met zijn zes mythes en zes feiten over ondernemerschap. Zijn belangrijkste boodschap: waarmee je in het verleden succes boekte, werkt nu niet meer. De wereld is veranderd, verander mee. Kijk naar de mogelijkheden en houd het simpel! Ook Helga van Maren hield een openhartige lezing over haar keuzes als ondernemer. Voor haar was opgeven nooit een optie en koos zij keer op keer voor het ondernemerschap. Loek Habbema, dermatoloog sloot de plenaire sessie af met zijn actuele lezing over de rol van de schoonheidsspecialist in de huidige maatschappij. Zijn vraagstuk hierbij was: waar liggen je grenzen als schoonheidsspecialist? In de middag kozen de deelnemers uit diverse subsessies met o.a. Nederlands’ bekendste beautyblogger Cynthia Schulz, dermatoloog Han van der Rhee, Biochemicus Folkert Blok en voedingscoach Jesse van der Velden. Lees meer over de lezing van Guido Thys op beautyspot.nl. Klik hier.

BTP / ANBOS
De samenwerking tussen BTP en ANBOS komt voort uit het gemeenschappelijk belang. Het faciliteren en stimuleren van de ondernemersgeest bij leden / klanten. De BTP is een vereniging van leveranciers. Zij organiseert o.a. beurzen en is mede organisator van de Beauty Award met o.a. ANBOS als gouden sponsor.


De Dag van de Beautyprofessional wordt mede mogelijk gemaakt door:
Jaarbeurs Utrecht & Beauty Salon dimensions.


Mediapartners zijn: Schoonheidsspecialist | Kosmetiek | Estheticienne | Beauty Salon | Spa & Beauty