Menu

Verhaal van salon Body Line Gouda

Het verhaal van ANBOS-schoonheidsspecialist Jessica van den Bosch van Body Line Gouda. "Huidverbetering en het oplossen van huidproblemen staan centraal."

Verhaal van salon Body Line Gouda

Body Line Gouda, Jessica van den Bosch

“In onze salon werken we samen met de klant aan het welzijn van de huid”, vertelt Jessica van den Bosch, eigenaresse van Body Line Schoonheidssalon uit Gouda. “Natuurlijk, genieten van een stukje ontspanning en een moment voor jezelf is essentieel, maar daarnaast de huid daadwerkelijk veranderen door verbetering is minstens zo belangrijk.”

Bij Body Line staat het verbeteren van de huid en het oplossen van huidproblemen centraal. Daarbij maakt leeftijd, geslacht of tint van de huid niet uit. Jessica: “De huid is primair”.

Mooier voelen

Of je nu een droge huid hebt, gebukt gaat onder acne of een verouderde en verslapte huid hebt, de expertise ligt bij de salon, maar het werk gebeurt samen. Jessica: “Mensen zeggen wel eens dat ik een bijzonder beroep heb, omdat ik mensen mooi maak. Liever zeg ik dat ik mensen zich mooier laat voélen! Als je huid er goed uitziet, voel je je beter en zelfverzekerder. Sommigen hebben baat bij ontharen, andere bij acne onder controle krijgen. Belangrijk is dat je je verplaatst in de klant en samen het probleem aanpakt.”

Begeleiding

Biologische behandelingen worden ook aangeboden in de salon. “28 jaar geleden was biologisch al een bewuste keuze voor mij. Ik probeer zo veel mogelijk uit de huid zelf te halen en haar met behulp van apparatuur en behandelingen te stimuleren. Klanten beslissen zelf of ze dat voldoende vinden. Waar het om draait is mensen op de juiste manier begeleiden.”

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.