Menu

Verhaal van Ambiance Schoonheidssalon

Verhaal van Ambiance Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Ambiance, Simone van de Leur

Bij Schoonheidssalon Ambiance uit Best staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en vakkundig advies voorop. Deze professionele salon is onder andere gespecialiseerd in acne en shiatsu behandelingen én geeft daarnaast huidverbeterende massages.

Eigenaresse Simone van de Leur: “In mijn salon vind je een uitgebreid assortiment aan behandelingen. Van een basisbehandeling tot een instituut behandeling. Voor elke huid is iets passends samen te stellen. Door eerst samen met de klant naar de huid te kijken en de wensen te bespreken, maak ik een behandelplan. In de salon krijgt de huid een boost aan ingrediënten en met de thuisproducten worden de resultaten verlengd en ondersteund. Om de huid van een klant te zien verbeteren is gewoon geweldig!”.  

Simone is ervan overtuigd dat kwaliteit begint bij het merk en de schoonheidsspecialiste. Zelf heeft zij gekozen voor een merk dat al meer dan 70 jaar hoogstaande vakkennis en productinnovaties op huidverzorging aanbiedt. Doordat zij telkens weer nieuwe behandelingen en producten aanbieden, blijft zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Daarnaast zorgt haar lidmaatschap bij ANBOS ervoor dat zij om de drie jaar wordt bijgeschoold om ook het niveau van haar specialisatie bij te kunnen houden. Binnen haar behandelingen is de HYDRA 3HA instituut behandeling een van de favorieten.

“Tijdens de HYDRA 3HA wordt er met producten gewerkt die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Dit is een prachtige behandeling op basis van drievoudig Hyaluronzuur en speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hydratatiebehoefte van elke huid. Met deze unieke behandeling creëren we een injectie look-like effect, wat tot wel 71% meer hydratie na één behandeling geeft! De huid voelt soepeler aan en lijntjes die zijn ontstaan door een gebrek aan vocht in de huid, vervagen. Deze behandeling bestaat uit 6 fasen, inclusief heerlijke massages, maar de resultaten zijn tot nu toe al verbluffend!”. 

Vanuit haar passie voor huidverzorging streeft Simone ernaar klanten meer zelfvertrouwen te geven, zowel van binnen als van buiten. Dit is alleen mogelijk met de juiste goede behandelingen, producten en kennis van de huid. Haar advies is dan ook: “Verzorg je huid goed, je hebt maar één huid en daar moet je het mee doen. Investeer in goede producten, dan zullen de resultaten er niet om liegen. Weet je niet hoe je je huid goed moet verzorgen en welke producten bij je passen? Dan kun je altijd een vrijblijvende afspraak maken. Ik geef graag advies.”

Kijk voor meer informatie op www.salon-ambiance.nl.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.