Menu

Verhaal van Beauty Instituut Stadhouderslaan

Verhaal van Beauty Instituut Stadhouderslaan

Hèlen Lochmans-Gardien heeft al bijna twintig jaar ervaring. Eerst in loondienst, en vanaf 2011 met haar eigen salon. Beauty Instituut Stadhouderslaan in Den Haag biedt een breed pakket hoogwaardige behandelingen aan. “Juist die combinatie van ontspanning en huidverbeterende behandelingen maakt dit vak zo leuk, en de afwisselende klanten die je daarmee binnen krijgt in je salon.”

Vertrouwde samenwerking

Hèlen draait de salon zes dagen per week samen met haar collega Laura van Baalen en enkele stagiaires. Met Laura werkte ze eerder al jaren samen toen ze nog in loondienst was.
“Het is echt superfijn samenwerken met haar. We zijn twee lekkere nuchtere Westlandse meiden, harde werkers en vullen elkaar heel goed aan omdat alles eigenlijk wel vanzelf lijkt te gaan. Het is heerlijk om weer met elkaar te kunnen sparren over de toekomst van het bedrijf & nieuwe uitdagingen. Ook hebben we begin van het jaar een nieuw logo laten ontwerpen, helemaal onze stijl en smaak en het past erg goed bij de uitstraling van het pand! We zitten in een heel mooi statig pand in de ambassadebuurt van Den Haag met mooie hoge plafonds en uitzicht op een binnentuin. De sfeer in de salon is heel warm en licht, alleen de ruimte waar we de laser- en permanente make-up- behandelingen uitvoeren is wat strakker."

Breed aanbod

Beauty Instituut Stadhouderslaan blijft innoveren om klanten alles te kunnen aanbieden, van top tot teen. “Ik ben zelf al bijna twintig jaar gespecialiseerd in permanente make-up en het verwijderen van tatoeages. Laura heeft dit jaar de Carbon Peeling ‘Black Wawa’ treatment geleerd, waarmee ze hele mooie huidverbeterende resultaten bij haar klanten ziet. Bijvoorbeeld op het gebied van anti-aging, maar zeker ook bij littekens na acné en pigmentstoornissen. Verder werken wij beiden veel met de Tele'way waar we vooral couperoseproblemen mee behandelen. Klanten kunnen op Treatwell aangeven hoe tevreden ze zijn, en we zijn met 4,9 uit 5 sterren een ‘Top Rated’ salon; dat houdt ons scherp! Doordat klanten zich snel thuis voelen bij ons bouw je een band op: zo komt het zeer regelmatig voor dat de hele familie klant wordt. Laura is ook met allemaal nieuwe dingen bezig, zoals de Eleebana Lashlift-behandeling en er staan veel leuke nieuwe trainingen op het programma... Kortom allemaal dingen waar we heel veel plezier in hebben en erg veel energie van krijgen! “

Top leerbedrijf

De salon is als leerbedrijf ‘Uitblinker van het jaar 2017’geworden. Hèlen heeft ook in de begeleiding van stagiaires al bijna twintig jaar ervaring. “Laura en ik hebben passie voor het vak, en die willen we ook overbrengen aan onze stagiaires. Zodra ze iets hebben geleerd op school gaan we dat direct in de praktijk brengen. De meiden hebben een eigen behandelkamer waar ze op elkaar, maar ook op ons en klanten kunnen oefenen. Zelf heb ik ooit een stage gehad waar ik alleen maar mee mocht kijken en de was opvouwen, dan lijkt het vak opeens een stuk minder leuk... Die passie voor het vak, daar gaan ze na hun stage mee de deur uit en onze klanten voelen dat ook zeer zeker!”

Wil je meer weten over de behandelingen? Kijk dan op www.stadhouderslaan.nl.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.