Menu

Verhaal van New Look City Spa

ANBOS-schoonheidsspecialisten delen hun verhaal en gunnen jou een kijkje in hun beauty wereld.

Verhaal van New Look City Spa

In een sfeervolle ambiance in het pand van New Look City Spa in Meppel, vind je op de eerste verdieping Zkins Huidstudio van ANBOS-schoonheidsspecialist Monique Gelmers.

Monique Gelmers is al 17 jaar schoonheidsspecialist in hart en nieren! Nooit uitgeleerd en altijd bezig met innovaties en kennis vergaren om het beste te kunnen bieden aan de klant. Haar missie is mensen te begeleiden naar een gezonde en stralende huid. "Als de klant na een intensieve samenwerking een gezonde huid heeft bereikt ben ik ontzettend blij, want daar doe ik het allemaal voor!"


Behandelingen

De focus in haar salon ligt op huidverbetering, acne en anti-ageing behandelingen. De huidstudio bestaat in januari 2019 5 jaar. Vanaf het begin werkt Monique samen met een BIG geregistreerde huidtherapeut. "Huidtherapeut en schoonheidsspecialiste vullen elkaar heel goed aan. Zo kunnen we onze klanten meer specifiek behandelen en trekken we klanten uit de wijde omgeving naar ons instituut."


Natuurlijke producten

In de huidstudio werken ze met producten die werken op celniveau zonder parabenen, siliconen en andere overbodige stoffen. "Onze filosofie is dat de huid pas écht kan verbeteren als ook het voedingspatroon aangepast wordt en de klant naast de behandelingen beauty supplementen gaat gebruiken om de huid te voorzien van de juiste bouwstoffen." Ook werken ze met minerale make-up met allergiecertificaat en gifvrije nagellak. Een ideale aanvulling voor de klant die een gezonde levensstijl nastreeft.


Behandelplan op maat

"Ieder mens heeft andere wensen en iedere huid is uniek. Daarom kijken wij tijdens de intake of kennismakingsbehandeling nauwkeurig naar de huid en bepalen in overleg met de klant wat er nodig is om het juiste resultaat te behalen." Zkins Huidstudio biedt dus echt maatwerk!

Wil je ook een gezonde huid en deze behouden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek waarin de mogelijkheden met je worden besproken. Benieuwd naar haar site? Check www.zkins.nl

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.