Menu

Verhaal van de week

ANBOS-schoonheidsspecialisten delen hun verhaal en gunnen jou een kijkje in hun beauty wereld.

Verhaal van de week

Even voorstellen

Mijn naam is Melissa Mosmans - Bak, sinds 7 jaar ben ik een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ik heb sinds drie jaar mijn eigen salon genaamd Skin Plus in Rotterdam! Een salon dat gespecialiseerd is in ontspannen huidverbetering op maat. Mijn salon bestaat nu 3 jaar. 2019 is voor mij heel bijzonder begonnen! Ik ben genomineerd voor de Beauty Award in de categorie; beste schoonheidsspecialiste van het jaar. Ik sta op dit moment in de top 3 en in april is de finale! Ik kreeg dit fantastische nieuws op mijn huwelijksreis te horen! Een onvergetelijk mooi moment. 

Mijn missie? Het verbeteren van huiden én mensen een goed gevoel geven!

Ik weet het moment nog goed dat ik wist dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Jarenlang heb ik acné gehad en ik ben hier dankzij de schoonheidsspecialiste vanaf gekomen. Ik vond het zó bijzonder dat zij met haar werk mensen zo blij kon maken. Dat wilde ik ook! Ik ben nog altijd dankbaar dat ik acné heb gehad, hierdoor doe ik nu dagelijks hetgeen wat ik het allerliefst doe; het verbeteren van huiden en mensen een goed gevoel geven! Een goed gevoel door het resultaat van de behandelingen én door mijn ontspannen werkwijze.

Van buiten, maar ook van binnen

Tijdens mijn behandelingen richt ik mij op huidverbetering van buitenaf en binnenuit.
Van buitenaf werk ik aan huidverbetering door te starten met een intake en een huidanalyse met de Observ520. Tijdens deze huidanalyse worden er zes verschillende foto’s gemaakt van zowel het huidoppervlak als de diepere huidlagen. Hierdoor is het maken van een behandelplan op maat nog preciezer en is het voor mijn klant ook zichtbaar wat er op en in de huid aanwezig is. Ook werk ik met geconcentreerde producten, verschillende specialisaties en apparatuur om de best mogelijke huid verbeterende behandeling op maat te kunnen geven.

Van binnenuit werk ik aan de huid door het geven van leefstijl- en suppletie- en voedingsadviezen aan mijn klant. 

Relax-ritueel

Wat mijn behandeling uniek maakt en in mijn ogen ook onmisbaar is voor een gezonde en stralende huid: ontspanning!

Om deze reden start ik mijn behandelingen met een speciaal relax-ritueel. Mijn klant wordt bewust dat ze in de stoel ligt en is direct meer ontspannen. De behandeling wordt verder uitgevoerd als één grote massage terwijl de producten en apparatuur gaan werken aan het verbeteren van de huid van buitenaf. Tijdens het masker ontvangt de klant een deelmassage naar keuze, terwijl aangenaam warm licht van de Beauty Angel gaat werken aan het verbeteren van de huid.

Een Skin Plus behandeling bijvoorbeeld is zo een beleving waar huidverbetering en ontspanning samen komen. 

Meer info of afspraak maken? www.skinplus.nl

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.