Menu

Verhaal van de week

ANBOS-schoonheidsspecialisten delen hun verhaal en gunnen jou een kijkje in hun beauty wereld.

Verhaal van de week

20 jaar New Eden Skincare

Ingrid Sielhorst staat al weer twintig jaar aan het roer van New Eden Skincare in Culemborg. Huidverbetering op een natuurlijke manier staat hier centraal.

“Wat de kracht is van mijn bedrijf? Ik denk dat het vooral is dat ik altijd opensta voor nieuwe ontwikkelingen en vooruit kijk hoe ik een nog beter behandelaanbod op het gebied van anti-aging en verjonging kan bieden,” vertelt een enthousiaste Ingrid. In haar salon komen – zoals ze het mooi verwoordt , “vrouwen die het waard vinden in zichzelf te investeren.” Uiteraard zijn mannen ook welkom, vult de onderneemster aan.

Collageen en peeling

Twee behandelingen die bovenaan staan in deze salon, zijn de collageenbooster en de peeling. “De eerste is een krachtige anti-aging behandeling. Deze verjongt, verstevigt en verstrakt de huid door middel van een apparaat dat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert.” De resultaten liegen er niet om. “Fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen en door de helende werking van het licht dat het apparaat afgeeft, krijgen de huidcellen meer energie. De huid is meteen steviger en gaat ook meer stralen,” vertelt Ingrid vol passie. De tweede behandeling is de peeling gebaseerd op Vitamine A, ook wel retinol genoemd. Ingrid: “Veel mensen weten nog steeds niet precies wat retinol doet, maar geloof mij het is dé anti-aging vitamine. Bij indicaties als rimpels, pigment en versteviging van de huid, bereik ik samen met de klant geweldige resultaten. Retinol werkt namelijk tot diep in de cellen en zorgt ervoor dat de huid verjongt. Je hoeft niet bang te zijn voor irritatie, want door de ingekapselde vorm, is retinol veilig toe te passen.” Om het effect te optimaliseren komt er over de peeling een verstevigend, hydraterend rubberen masker. Het resultaat? “Verbetering van de huidstructuur, een kalmerend effect en directe opvulling van fijne lijntjes en rimpeltjes.”

"20 jaar in het vak en zeker nog geen genoeg van mijn werk"

Ook al zit ze twintig jaar in het vak, Ingrid heeft nog lang geen genoeg van haar werk. “Het is toch mooi dat je mensen die last hebben van rimpels, pigmentvlekken of huidverslapping kunt helpen?” Haar behandelaanbod omvat nog veel meer dan bovenstaande. “Ook microdermabrasie, microneedling, bindweefselmassage en huidverbeterende wellness-behandelingen met heerlijke massages, staan op de menukaart van deze salon. “Natuurlijk wil de klant anno 2019 uitgebreide uitleg en die geef ik graag. Sterker nog, het intake-gesprek is heel uitgebreid en ik breng samen met de klant de behoeften en wensen in beeld. Ook maak ik voor en na-foto’s, zodat de klant altijd de verbetering van de huid kan volgen. Want resultaat, daar doen we het voor!”

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.