Menu

Verhaal van J'esthé Cosmedische Kliniek

Verhaal van J'esthé Cosmedische Kliniek

Jacqueline Riechelman, J’esthé Cosmedische Kliniek

Dat een mooie huid ook van binnenuit komt, bewijst J’esthé Cosmedische Kliniek uit Almere. Een kliniek bestaande uit een professioneel team van specialisten, die naast huidverbeterende behandelingen en permanente make-up, ook haar focus legt op natuurgeneeskunde, colontherapie en voeding. Hoe wordt dit toegepast en welke resultaten bereiken zij hiermee? ANBOS sprak hierover met eigenaresse Jacqueline Riechelman.

Van binnenuit werken

Om een mooie en gezonde huid te creëren én te behouden is het belangrijk je huid goed te verzorgen. Echter is verzorging van buitenaf niet altijd voldoende. Door het lichaam van binnenuit te reinigen, verbetert de conditie van de huid. Bij J’esthé kan dit op verschillende manieren. “Ik denk dat wij als cosmedisch kliniek een unieke benadering hebben als het gaat om het gezond maken van de huid. Wij werken van binnen naar buiten door het lichaam te detoxen of ontgiften. Dit doen wij onder andere door middel van darmspoelingen, ook wel colonhydrotherapie, of leverreiniging. Binnen onze praktijk zijn twee natuurgeneeskundig therapeuten werkzaam. Zij zijn bekwaam om mensen met klachten over hun gezondheid te helpen, zodat het lichaam weer optimaal kan functioneren.”

Laboratoiumtesten

Loop je al langer met klachten rond, heb je artsen al meerdere malen geraadpleegd, maar kom je daar nog steeds niet verder mee? Dan is het goed om er achter te komen wat er speelt in je lichaam. Dat kan bij J’esthé. Zij maken daarbij gebruik van laboratoriumtesten. “Voor onze onderzoeken maken wij gebruik van drie verschillende laboratoriumtesten: een bloedtest, speekseltest of fecesonderzoek. Deze testen worden opgestuurd naar een laboratorium in het zuiden van het land. De resultaten die hieruit voortkomen zijn nuttig om in een breder scala te kijken naar de specifieke klachten en zo sneller tot een juist behandelplan te komen. Dit wordt in veel gevallen ook vergoed door de zorgverzekeraar, doordat dit onder de natuurgeneeskunde valt. Ook een verwijsbrief van een huisarts is daarbij niet nodig.”

Genomineerd voor de Beauty Awards

Door het toepassen van natuurgeneeskundige therapie wordt de werking van het eigen lichaam versterkt. De combinatie van darmspoelingen en huidbehandelingen is daarin uniek. Niet voor niets is J’esthé dan ook genomineerd voor de Beauty Awards 2018, voor de titel van ‘Beste schoonheidssalon van Nederland’.

Al vanaf 2009 is Jacqueline actief in de wereld van alternatieve geneeswijze en behandelmethoden. “We leven in een snelle maatschappij waar steeds meer vraag is naar kortere, intensievere behandelingen met ook zichtbaar snellere resultaten. Door de markt in de gaten te houden kunnen we snel ingaan op veranderingen in apparatuur en behandelingen, zodat we innovatief en resultaatgericht blijven werken. Langzaam zal het keerpunt komen dat ook de omgeving ons hierin gaat volgen en het belang van deze therapie op de gezondheid inziet. J’esthé is in ieder geval voorbereid op de toekomst!”

Wil je meer informatie over deze salon, kijk dan op www.jesthe.nl of maak een afspraak voor een rondleiding. Zij vertellen je graag meer over de diverse behandelingen die zij aanbieden

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.