Menu

Verhaal van MMOOI beauty & wellness

Verhaal van MMOOI beauty & wellness

Marian Meirmans - MMOOI beauty & wellness

25-jarig jubileum
Bij MMOOI beauty & wellness in Heerenveen kun je terecht voor de meest uiteenlopende beauty behandelingen variërend van pakkingen, massages en afslanken tot permanente make-up, nagelstyling en diverse arrangementen. Eigenaresse Marian Meirmans is trots. Niet alleen op haar salon, die ze samen met haar twee dochters runt, maar vooral op haar 25-jarig jubileum dat ze dit jaar viert. “We gaan dit groots vieren in de zomer aan de hand van een leuk event. Hierbij willen we niet specifiek onze salon promoten, maar juist onze klanten in het zonnetje zetten en bedanken. Dankzij onze klanten zijn we waar we nu staan en daarom willen we speciaal voor onze klanten en gasten een feestje organiseren”, laat Marian enthousiast weten.

Behandelplan + advies = mooi resultaat
In de salon ligt de focus voornamelijk op huidverbetering, waarbij het belangrijk is het beoogde doel te bereiken. Samen met de klant die specifieke problemen of een gevoelige huid heeft, wordt een behandelplan opgesteld. Het maakt dan niet uit of het om een acnehuid gaat, anti-aging of een huid met dermatologische problemen. Elke huid is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Voorop staat kwaliteit en aandacht in combinatie met de jarenlange ervaring en kennis van de medewerkers, de in te zetten (kuur)behandeling en de te gebruiken producten. “De behandeling en het te bereiken doel stoppen niet bij de salon”, benadrukt Marian. “Onze klanten krijgen daarnaast advies op maat over welke producten zij thuis dienen te gebruiken. Verder geven we adviezen over voedingssupplementen, een mooie en vitale huid bereik je niet alleen door van buiten te werken, maar ook van binnen!”

Om de probleemhuid aan te pakken en weer rustig, mooi en gezond te krijgen, wordt gewerkt met kuurbehandelingen. Dit houdt in dat er gemiddeld tussen de 6 en 10 behandelingen worden gepland, afhankelijk van de conditie van de huid. De klant komt dan twee keer per maand voor een behandeling en na 3 maanden wordt gekeken wat de resultaten zijn en het vervolgplan afgestemd. Daarna komen de klanten gemiddeld 1x in de vier tot zes weken terug. Overigens is ontspanning ook een essentieel onderdeel van deze behandelingen!

Permanente make-up, niet alleen voor vrouwen
Naast de specialisatie acne, is een veel geboekte behandeling permanente make-up en ontharen bij ons in de salon. Niet alleen door vrouwen, maar ook door mannen! Deze laatste komen niet alleen voor acneproblemen, maar ook voor de gevoelige huid en zoals gezegd permanente make-up. De mannenwenkbrauw is hierbij favoriet. Bij vrouwen is vooral de eyeliner en ook de wenkbrauwen het meest populair. Denk hierbij aan hairstroke, ombre en de schaduw wenkbrauw. “Het belangrijkste is dat je samen met je klant kijkt wat goed bij hem of haar past”, benadrukt de eigenaresse. “Je moet niet voorbijgaan aan wat de klant wil, maar wel overtuigen als iets niet bij het gezicht past. Een goed advies is het belangrijkste, waarbij wij kijken naar de wenkbrauwspier en de gezichtsvorm. Ik zou alle mensen die zelf twijfelen over permanente make-up willen meegeven goed naar de ervaring van de PMU-specialist te kijken en of er een GGD-keuring is afgegeven.”

Relaxen
Hoewel de salon zich richt op specialisaties, kun je hier ook een dag heerlijk vertoeven en van alles laten doen: voeten laten verwennen, nagels verzorgen, een hotstone massage… Je kunt een heel arrangement samenstellen met een high tea of lunch. Alle arrangementen zijn op maat te maken en je kunt dus een hele dag onder de pannen zijn!

Benieuwd naar MMOOI beauty & wellness? Bezoek dan hun website.

13 april 2018

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.