Menu

Verhaal van salon Aurora Dionis Skincare

Verhaal van salon Aurora Dionis Skincare

Aurora Skincare - Aurora Dionis

De Italiaanse – in Nederland gevestigde – ANBOS-schoonheidsspecialist Aurora Dionis van Aurora Skincare heeft in haar jeugd veel te kampen gehad met huidproblemen zoals; eczeem, acne en allergische reacties op de zon en cosmeticaproducten. Zij weet dus als geen ander hoe het is om last te hebben van huidproblemen en wat het met jouw zelfbeeld doet. Uit frustratie zocht zij eindeloos naar een oplossing, maar zonder resultaat waar ze tevreden mee kon zijn. Inmiddels heeft de ANBOS-schoonheidsspecialist in de afgelopen vijftien jaar veel mensen met huidproblemen in haar salon behandeld en is haar kennis van de huid aanzienlijk toegenomen.

Natuurlijke ingrediënten

Omdat zij het moeilijk vond om producten te vinden die doen wat ze zeggen, is zij zich gaan verdiepen in wetenschappelijke onderzoeken over natuurlijke ingrediënten en de effecten ervan op het behandelen van huidproblemen.


Eigen productlijn

Op basis van deze onderzoeken ontwikkelde zij haar eigen exclusieve productlijn: Aurora Dionis Dermacosmetics, met als belangrijkste doel: alleen ingrediënten te gebruiken die de huid versterken en huidproblemen zoals allergische reacties, hyperpigmentatie, veroudering, acne, rosacea enz. minimaliseren. Haar producten zijn ‘Allergy Certified’, wat betekent dat alle ingrediënten door een toxicoloog  geanalyseerd worden en vrij zijn van allergenen.

Benieuwd naar haar producten? Kijk dan op www.auroradionis.com. Heb je een probleemhuid, maar weet je niet precies wat voor probleemhuid je hebt? Dan kun ook bij haar in de salon (in Hilversum) terecht voor een huidanalyse.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.