Menu

Verhaal van salon Beauty Pure Wellness

Verhaal van salon Beauty Pure Wellness

Natascha Schaaf, Beautysalon Pure Wellness

“Ons vak is heel breed; we doen en kunnen veel!” laat gepassioneerde schoonheidsspecialiste Natascha Schaaf van Beautysalon Pure Wellness enthousiast weten. Ze vindt het belangrijk om mee te gaan met de noviteiten en de laatste trends, zodat ze haar klanten optimaal kan bedienen. “In onze salon bieden we een breed scala aan specialisaties waar we veel mee bereiken, maar klanten die een heerlijke verwenbehandeling willen en een pure wellness beleving willen ervaren zijn voor ons net zo belangrijk en welkom.”    


Specialisaties

Natascha biedt verschillende specialisaties aan zoals acne, huidverbeterende massage en elektrisch ontharen. Elektrisch ontharen is bijvoorbeeld specifiek voor klanten die niet gelaserd willen of kunnen worden. Elektrisch ontharen is een doeltreffende behandeling voor mensen met overbeharing en - hoewel monnikenwerk - voor Natascha erg dankbaar werk. Een andere specialisatie waar mooie resultaten mee bereikt worden is de microdermabrasie-behandeling evenals behandelingen om de effecten van acne te bestrijden. Natascha: “Met name jongeren komen voor acneproblemen en na een aantal behandelingen zien we dan al de eerste resultaten. Daar zijn ze ontzettend blij mee, want acne kan ook voor veel onzekerheid zorgen. Gelukkig begrijpen mijn klanten wel dat we het samen moeten doen, dus niet alleen in de salon, maar ook thuis aan de slag!”. Jonge klanten komen ook vaak voor het epileren en verven van de wenkbrauwen en zijn voor Natascha een belangrijke doelgroep.

Met de tijd meegaan

Als schoonheidsspecialist moet je met de tijd meegaan vindt Natascha. “Op die manier kunnen we steeds weer nieuwe behandelingen aanbieden, zoals Elleebana wimperlifting of Henna Brow behandeling; de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Als je achter blijft in je vak, verlies je immers klanten is mijn mening. Je moet de klant altijd een stap(je) voor zijn. Zo willen klanten bijvoorbeeld het liefste vanuit hun luie stoel een afspraak kunnen maken. Daarom hebben wij een digitaal afsprakensysteem. Ons vernieuwende vak verandert in rap tempo en vanzelfsprekend kun je niet alles bijhouden, maar de kunst is juist om eruit te halen wat bij je past.”

Vakkundig

Salon Beauty Pure Wellness staat open voor elke klant. Het draait daar niet alleen om huidverbetering. Ook wellness vindt zij erg belangrijk; “Veel vrouwen die een drukke baan hebben, willen bij ons echt in de watten gelegd worden en maken juist daar tijd voor vrij. We verwennen ze dan met een verfrissende reiniging, een peeling, het stylen van de wenkbrauwen, het verwijderen van onzuiverheden, een lekkere uitgebreide massage en een (luxe) masker. Afhankelijk van de behandeling die is geboekt komt daar nog een ontspannende hoofdhuid- of handmassage bovenop.”

Kortom bij salon Beauty Pure Wellness ben je in vakkundige handen en in een gespecialiseerde salon!

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.