Menu

Verhaal van Salon Derma Vitalia health & beauty

Verhaal van Salon Derma Vitalia health & beauty

Lia Rozenblad, DermaVitalia health & beauty

Lia Rozenblad van DermaVitalia health & beauty is geen onbekende in de branche. Ze heeft al meer dan 40 jaar ervaring, beheerst uiteenlopende specialisaties in de behandeling van alle huidtypen en volgde bijna niet te tellen trainingen en workshops in binnen- en buitenland. Nieuwe klanten komen altijd eerst voor een intake bij Lia. “Dan gaan we samen kijken wat de klant wil, wat ik kan bieden, hoe we te werk gaan en wat we wel en niet gaan doen. De klant beslist dan of ze op haar plek is in mijn salon. Een klant één behandeling geven vind ik geen klap aan, dan adviseer ik ze liever een mooie blouse te kopen, daar worden ze blijer van.”

Holistische benadering
De behandelingen die Lia geeft zijn gericht op duurzaam resultaat. Dat houdt in: regelmaat en goede producten. “Als je iets met je huid wilt bereiken, dan moet je bereid zijn daar iets aan doen en dat moet thuis ook aansluiten.” Lia werkt vanuit een holistische optiek en dan maakt het niet uit of een huid blank of donker is. Ze weet wél heel veel van de donkere huid en geeft daar ook cursussen in. “Mensen met een donkere huid hebben vaak pigmentvlekken en een onzuivere huid door gebruik van verkeerde producten. De huid is een reflectie van de conditie in je lijf en daar werkt ze op. Ik kijk daarom niet naar wat voor soort huid het is, maar naar de conditie van de huid.”

Derma Vitalia is gevestigd in Utrecht. Benieuwd naar wat deze schoonheidsspecialist voor jou kan betekenen? Kijk dan hier op haar site.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.