Menu

Verhaal van Salon Johanna

Verhaal van Salon Johanna

Salon Johanna, Johanna van Lieshout

Het is in de salon van Johanna van Lieshout een komen en gaan van vrouwen én mannen die voor elke denkbare behandeling terecht kunnen. Eén van de specialisaties is manuele lymfedrainage; een oplossing voor overmatig oedeem (vocht). De bijzondere behandeling biedt uitkomst na een cosmetische ingreep in het gezicht of bijvoorbeeld liposuctie. Niet alleen gaat de wondgenezing mooier en sneller, maar het tweede voordeel is de ultieme ontspanning.

Johanna: “Manuele lymfedrainage is een massagevorm die gericht is op het afvoeren van vocht en afvalstoffen. De speciale techniek in een ritme van continu 5 tellen en een heel zachte werkwijze werkt in op het parasympatische zenuwstelsel wat zorgt voor extreme ontspanning. Je boodschappenlijstje en de to-do-list zijn zo uit je hoofd!”

Naar Salon Johanna weten ook veel mannen de weg te vinden. “In het begin komen ze mee met hun vrouw of vriendin en dan zijn ze om. Ik begin met een ontspannende rug massage, gevolgd door een oppervlakte, - en dieptereiniging inclusief masker. Daarna krijgt de klant nog een uitgebreide massage van nek, schouders, hoofd en oren.” Een bezoek aan de salon is als een onderhoudsbeurt bij de garage, maar je moet zelf de benzine tanken.

Hiermee bedoelt Johanna dat je huid na een behandeling een flinke oppepper krijgt, maar het onderhoud gaat thuis verder. “Dat is de meerwaarde van een schoonheidsspecialist: wij kijken naar de huid en maken een analyse en zijn daardoor in staat een beter productadvies te geven dan de gemiddelde drogisterij.”

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.