Menu

Verhaal van salon Rein Skin & Beauty Arnhem

Verhaal van salon Rein Skin & Beauty Arnhem

Een ware schoonheidsbeleving

Kim Rengelink van Schoonheidssalon Rein Skin & Beauty uit Arnhem

Tussen de Rijnkade en het centrum van Arnhem vind je Rein Skin & Beauty. Een schoonheidssalon waar een uniek concept aan beleving, huidverbetering en wellness, samen komt. De behandelingen bij Rein Skin & Beauty zijn gericht op structurele huidverbetering. Denk hierbij aan huidverjonging op celniveau, huidversteviging én het aanpakken van huidproblemen en oneffenheden. Eigenaresse Kim Rengelink is al 16 jaar actief als schoonheidsspecialist, visagiste én beschikt daarnaast over diverse specialisaties. In haar salon zijn ook twee huidtherapeuten werkzaam. Zij focussen zich onder andere op definitief ontharen door middel van IPL/laser, huidaandoeningen en huidbeschadigingen. Met al deze expertises in huis, kan dit team jou helpen je stralende huid terug te krijgen. Kim: “Waar de meeste schoonheidssalons zich richten op wellness of huidverbetering, kiezen wij binnen ons unieke concept voor een combinatie van beide. Ontspanning tijdens behandelingen speelt in onze salon dan ook een grote rol. We willen klanten, naast effectieve behandelingen, een ware schoonheidsbeleving meegeven. Geen steriele ruimtes, maar een omgeving die sfeer en rust uitstraalt met verwarmde behandelstoelen. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten en maken behandelingen op maat, zodat we voor ieder persoonlijk iets kunnen betekenen.”

Nieuwe innovaties

Trots is Rein Skin & Beauty op de WISHPro techniek. Daarmee zijn zij de eerste salon in Gelderland die met deze nieuwe anti-ageing techniek werkt. De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie en -behoefte. “De WISHPro richt zich op de fijnere lijntjes in de huid. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van magnetische pulsen. Al na 15 minuten heb je zichtbaar effect en na een kuur van meerdere behandelingen kun je extra lang genieten van een gezonde, gladde en vooral stralende huid”, aldus Kim. Naast de WISHPro worden er in de salon ook veel bindweefsel, skin needling en permanente make-up behandelingen toegepast en werken de huidtherapeuten binnen Rein Skin & Beauty met de DAS Plasma techniek. Dit is een innovatief en medisch alternatief voor het liften van de oogleden, zonder dat daar een chirurgische ingreep aan te pas komt.

Totale vitaliteit

Een gezonde en stralende huid is de basis voor een energieke uitstraling. Daarom staat Rein Skin & Beauty voor totale vitaliteit, van de huid én het lichaam. Schoonheid komt tenslotte van binnenuit. Zo kun je na de ontspannende behandeling nog even nagenieten van een heerlijk kopje biologische koffie of thee met een gezonde lekkernij. Kim: “Het geeft me nog steeds zo veel voldoening om mensen te verwennen en daarnaast de huid mooier te maken én echt goede resultaten te boeken. Ik vind het geweldig om te doen.” Oftewel, op en top genieten bij Rein Skin & Beauty in Arnhem!

Wil je meer weten over deze schoonheidssalon? Kijk dan op www.reinarnhem.nl.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.