Menu

Verhaal van salon en medisch pedicure Belinda

Het verhaal van ANBOS-schoonheidsspecialist Belinda Helder-Aarssen van Schoonheidssalon en medisch pedicure Belinda in Nieuw Weerdinge, Drenthe.

Verhaal van salon en medisch pedicure Belinda

We maken kennis met Belinda Helder-Aarssen. Een ervaren schoonheidsspecialiste die vijf dagen per week actief is in haar gezellige en professionele salon met persoonlijke aandacht voor de klant. Jaarlijks zet zij zich in voor Stichting Viva la Donna en geeft zij verwenbehandelingen om de vrouwen in de watten te leggen en een onbezorgde dag te bezorgen. Met recht een powervrouw! Maar hoe zet zij deze focus door in haar salon?

Belinda geeft behandelingen van top tot teen en focust zich op huidverbeterende behandelingen door micro-needling, microdermabrasie of door diverse fruitzuren toe te passen. Daarnaast speelt zij met haar behandelingen in op het seizoen, kiest ze voor professionele producten en kijkt ze naar goede kwaliteit. Ook volgt zij regelmatig bijscholingen en cursussen en neemt zij regelmatig deel aan cursusdagen bij haar merk Medex, waardoor de behandelingen up-to-date blijven. Een keer per jaar wordt er door lokale ondernemers een beurs georganiseerd, waar bezoekers drie dagen lang stands kunnen bezoeken. Ook Schoonheidssalon en medische pedicure Belinda is hier aanwezig. “Je ziet dat klanten het waarderen als ik op dit soort events kom”.

Nieuw binnen haar behandelingen is de ‘Lash volume lift’. “Normaal kleur je de wimpers, maar deze behandeling geeft naast kleur ook een extra krulling. Hierdoor lijken je wimpers optisch langer en spreken de ogen ook meer. Oftewel, leuke waardevolle extra’s waar ik als salon graag op in blijf spelen.”

Nieuwsgierig geworden naar deze schoonheidssalon dat in Drenthe gevestigd is? Neem dan een kijkje op haar website: http://www.salonbelinda.com/producten-in-de-salon/

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.