Menu

Verhaal van Schoonheidssalon Exclusief!

Verhaal van Schoonheidssalon Exclusief!

Schoonheidssalon Exclusief! uit Schoonhoven, Lisette van den Oord

Wanneer je Schoonheidssalon Exclusief binnenstapt, vallen meteen de warme kleuren en de mooie trendy accenten van hout op. En dat is precies wat eigenaresse Lisette van den Oord voor haar klanten wil: een sfeervolle salon in een huiselijke sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt!

Stel je bent niet vaak in een schoonheidssalon geweest en hebt geen idee wat een schoonheidsspecialiste voor je kan betekenen, wat dan? “Als een klant voor het eerst komt, plan ik een extra moment van 15 tot 20 minuten in voor een uitgebreid intake-gesprek. Daarin vraag ik vooral wat de wensen van de klant zijn. Ik zie bijvoorbeeld pigmentvlekken, maar misschien vindt de klant haar rimpeltjes vervelender”, vertelt Lisette.

Behandeling op maat

“Voor elke behandeling inventariseer ik de wensen en behoefte van de klant en daar stemmen we de behandeling op af. Soms is dat gewoon een lekkere, ontspannende behandeling, een andere keer een fruitzuur- of zuurstofbehandeling. Elke klant krijgt een behandeling op maat, want elke huid is immers ook anders.” Naast het geven van huidadviezen kijkt Lisette ook samen met de klant naar eetgewoonten. Verkeerde voeding of een tekort aan sommige vitaminen kan immers ook tot huidproblemen leiden. “Ik wil mijn klanten bewustwording meegeven wat voeding met de huid kan doen en zo samen werken om een gezonde en vitale huid te realiseren. Huidverbetering is mijn passie. Als ik de huid van mijn klanten zie opknappen, is dat voor mij onbetaalbaar!”

Nieuwsgierig naar Schoonheidssalon Exclusief! en haar behandelingen? Check dan hier haar site.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.