Menu

(online) ANBOS voorjaarsevent - livestream

maandag 08 februari 2021

(Gratis voor leden) Wil jij in één ochtend bijgepraat worden over onderwerpen als bindweefselmassage en huidverzorging bij mensen met kanker? Schrijf je dan nu in voor het ANBOS voorjaarsevent op maandag 8 februari 2021 via een livestream, dat gratis is voor leden. Met studiogasten als Gudrun Has en Monique Diederen wordt het een leerzame ochtend die je als beautyspecialist niet mag missen!

Ben jij al nieuwsgierig naar de livestream? Hieronder vind je meer informatie over deze ochtend.

Wanneer: 8 februari 2021
Locatie: Online (Livestream)
Toegang: Alleen toegankelijk voor leden
Kosten: Gratis

De host van de tafelgesprekken is bestuurslid van ANBOS: Els van Meenen. Els is al meer dan 25 jaar werkzaam in de schoonheidsverzorging en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in huidverbetering en massage therapie. De kracht van een tafelgesprek is dat verschillende sprekers hun kennis over de huid met elkaar kunnen delen en hierover kunnen discussiëren. Daarnaast kunnen kijker via chat vragen stellen, waardoor het een interactief event wordt. 

Studiogast: Gudrun Has 
Aan tafel in de uitzending ‘Huid in beeld’ is Gudrun Has. Gudrun is een bekende naam in de wereld van bindweefselmassage. Bindweefselmassage is hot and happening in cosmetica land. Maar wat is bindweefsel precies en hoe kunnen we het beïnvloeden? Gudrun Has demonstreert verschillende technieken en vertelt alles over chronobiologie en wat dat betekent voor je behandeling. 

Studiogast: Monique van Diederen 
Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste is zij gespecialiseerd in huidverzorging bij mensen met kanker. Monique deelt haar ervaring over verzorging van de oncologische huid en geeft praktische tips voor het behandelingen van mensen met kanker.  

Terugkijken
Kun je 8 februari niet via de livestream deelnemen, maar wil je toch deze lezingen volgen? De lezingen worden ook opgenomen en kunnen tot en met 8 maart 2021 teruggekeken worden.

SKIN accreditatie
Voor dit streaming-event kun je 4 SKIN accreditatiepunten verdienen. Een voorwaarde is dat je ter voorbereiding het door ons toegestuurde lesmateriaal doorleest, en een korte online vragenlijst invult. Reken hiervoor 1,5 uur. Kijk voor meer informatie op de scholingsagenda op www.skinregister.nl

 

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Salongegevens
Persoonlijke gegevens

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.