Menu

ANBOS kennisevent - webinars

maandag 16 november 2020

(Gratis voor leden) Beautyskills werken aan én in je praktijk. Webinars voor schoonheidsspecialisten met diverse vak-inhoudelijke lezingen. Maandag 16 november worden de lezingen opgenomen zonder publiek en die week daarna kunnen deze worden terug gekeken wanneer het jou uitkomt!

Ben jij al nieuwsgierig naar de webinars? Binnen het thema ‘Beautyskills werken aan én in je praktijk’ is een mooi programma samengesteld met diverse vaklezingen.

Wanneer: 23 - 27 november 2020 (De webinars staan deze week online en kun je bekijken na ontvangst van een speciale link)
Locatie: Online
Toegang: ANBOS-leden
Kosten: Gratis

Let op: onderaan wordt het volgende aangegeven: "Na inschrijving ontvang je per e-mail een factuur".
Dit geldt in dit geval dus niet voor jou. Deze webinars worden jou als ANBOS-lid gratis aangeboden.

Opgenomen lezingen:


Lezing “Haal meer uit je salonmarketing”
Deska de Vries, eigenaar de Vries Marketing & Communicatie & Jouwsalononline.nl geeft een lezing over salonmarketing. Wil jij meer klanten bereiken via het internet en het maximale uit Facebook, instagram en je website halen? Tijdens deze lezing geeft Deska nuttige tips en tricks, die je direct kunt toepassen in je eigen salonmarketing.


Lezing “Agingsproces: van huid naar cellulaire processen
Dermatologist Franis Wu geeft een lezing over het agingsproces. De samenleving vergrijst en wordt ouder. Om gezond oud te blijven proberen we goed te eten, regelmatig bewegen en nemen we soms ook supplementen. In de afgelopen jaren zijn er grote sprongen gemaakt en nieuwe ontdekkingen gedaan in het verouderingsproces.


Lezing “Collageen en voeding
Astrid Koole, online marketeer en auteur van het eerste Collageenkookboek van Nederland, vertelt je in een energieke lezing wat collageen nou precies is en of het mogelijk is om de aanmaak ervan te stimuleren.


Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Salongegevens
Persoonlijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per e-mail een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.