Menu

Gecombineerde Sectie bijeenkomst 20-04-2020

maandag 20 april 2020

Coach jezelf naar succes! Kennisdag voor sectieleden met vak-inhoudelijke lezingen over ondernemerschap, financiële planning, maar ook huidproblemen zoals bijvoorbeeld rosacea.

Datum: Maandag 20 april 2020
Tijdstip: 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Van der Valk Houten
Toegang:  Alleen toegankelijk voor sectieleden VO/Specialisaties en Instituten met Personeel.
Kosten: € 60,- excl btw

Programma


09:30 - 10:15 uur | Ontvangst & Introductie

10:15 – 11:00 uur | Lezing “Gedrag is alles”
(Door Thalita Smit) In ons werk en in ons privéleven is gedrag in grote mate bepalend of we wel of niet succesvol zijn. Inzicht in gedrag helpt je om je talenten en kwaliteiten te benutten. Het maakt je bewust van het effect van gedrag en hoe je effectiever kunnen zijn. Onze voorkeursstijl is zo sterk, dat het ons gedrag in sterke mate bepaalt. 

11:00 – 11:45 uur | Lezing “Rosacea als klantenbinder”
(Door Karlijn Tempelman) Rosacea is een huidprobleem dat we steeds vaker tegenkomen. Waar de literatuur spreekt over het ontstaan van rosacea in de leeftijdsfase 20-25 jaar, zien we in de praktijk rosacea steeds vaker al bij tieners. Hoe komt dit? Speelt de demodex echt zo’n grote rol als dat men zegt of is er iets anders aan de hand?

11:45 - 12:00 uur | Vektis

Om geleverde zorg te kunnen declareren, heb je één of meerdere AGB-registratie(s) nodig. Bij elke registratie hoort een eigen AGB-code. Vektis neemt je tijdens deze lezing mee in hun wereld van administratieve processen en laat zien hoe binnen het zorgveld deze AGB-code(‘s) gebruikt worden als unieke identificerende sleutel en wat het belang hiervan is. Wie Vektis is en wat zij doen lees je ook op starterindezorg.nl.


12:00 - 13:30 uur | Lunchbuffet

13:30 – 14:15 uur | Lezing “Financiën sleutel naar succes”
(Door Monique Londema) Het thema van de dag is 'Coach jezelf naar succes'. Een belangrijke sleutel hierbij zijn financiën, zowel zakelijk als privé. Als je geen overzicht hebt over deze financiën voel jij je onzeker waardoor onrust ontstaat. En dan wordt het een grote uitdaging om jezelf naar succes te coachen!

14:15 – 15:00 uur | Lezing “Huid coachen naar succes”
(Door Murielle Alverez) Wil jij je huid coachen naar succes? Dan is inzicht in de huid nodig. Murielle neemt je mee, vanuit haar jarenlange ervaring, door de huidlagen. Met haar heldere benadering coacht ze je door de huid heen. Telomeren, communicatie in de huid en het microbioom zijn onderwerpen die aan bod komen.

15:00 - 16:00 uur | Borrel

Let op!

  • Tot 6 april 2020 kun je kosteloos annuleren. Bij annulering na deze datum ben je het volledige bedrag verschuldigd aan ANBOS.
  • Annuleren kan alleen schriftelijk;
  • Voor alle aanmeldingen gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden.

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Salongegevens
Persoonlijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.