Menu

Gecombineerde Sectiedag 05-10-2020 - webinar

maandag 05 oktober 2020

(Exclusief voor sectieleden) Coach jezelf naar succes! Sectiedag - webinar met vak-inhoudelijke lezingen. Let op! Hier meld je je alleen aan voor het webinar.

Nog enkele weken en dan is het zover: de sectiedag - webinar op 5 oktober aanstaande. De plaatsen zijn beperkt en daarom zal deze bijeenkomst zowel fysiek als digitaal te volgen zijn. Binnen het thema ‘Coach jezelf naar succes’ is een mooi programma samengesteld met diverse vaklezingen:

Wanneer: 12 - 16 oktober 2020 (Het webinar staat deze week online en kun je bekijken na ontvangst van een speciale link)
Locatie: Online (webinar)
Toegang: Alleen toegankelijk voor sectieleden
Kosten: €30 (digitaal excl. btw)

Programma


Lezing “Inzicht in gedrag en persoonlijkheid”
Een lezing van ondernemerscoach Thalita Smit over drijfveren en gedrag volgens de DISC methode en hoe je je talenten en kwaliteiten kunt benutten.

Lezing “Integraal behandelen rosacea”
Caroline de Haas, huidspecialist, orthomoleculair en kPNI therapeut geeft een lezing over het integraal behandelen van één van de meest voorkomende chronische huidaandoeningen: rosacea.


Lezing “Overzicht in financiën”
Monique Londema, Federatief Financial Planner, vertelt in een energieke lezing hoe je je financiële planning kunt regelen: denk aan pensioen, arbeidsongeschiktheid en belastingen.

Lezing “Door de huid heen”
Een populaire lezing van Murielle Alvarez, docent Gezondheidszorg en ontwerpend onderzoeker. Telomeren, communicatie in de huid en het microbioom zijn onderwerpen die aan bod komen.


Let op!

  • Tot 21 september 2020 kun je kosteloos annuleren. Bij annulering na deze datum ben je het volledige bedrag verschuldigd.
  • Annuleren kan alleen schriftelijk;

 

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Salongegevens
Persoonlijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per e-mail een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.