Menu

Webinar verslaglegging

vrijdag 27 januari 2023

Speciaal voor ANBOS-leden houden we op 27 januari 2023 (van 16.00-17.00 uur) een gratis webinar waarin we meer vertellen over het houden van een intake, over procedures rondom de informed consent en het maken van een behandelverslag.

Webinar verslaglegging

Met dit richtsnoer hebben we exclusief voor ANBOS-leden alle onderdelen over verslaglegging overzichtelijk bij elkaar gebracht. Zo is het voor jou als ondernemer duidelijk wat je precies moet vastleggen om zo te voldoen aan de eisen van (onder andere) de Wkkgz.

Webinar over verslaglegging, speciaal voor ANBOS-leden
Al hebben wij dit richtsnoer zorgvuldig samengesteld, we kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben over verslaglegging. 
Daarom organiseren we speciaal voor ANBOS-leden op 27 januari 2023 (van 16.00-17.00 uur) gratis een webinar waarin we meer vertellen over het houden van een intake, over procedures rondom de informed consent en het maken van een behandelverslag. 

Om ook de mogelijkheid te geven om vragen te stellen zal dit webinar live plaatsvinden. Lukt het niet om het webinar live te kijken? Terugkijken is ook mogelijk.

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Salongegevens
Persoonlijke gegevens

Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per e-mail een factuur
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.