Menu

Vacature docent nascholing

Ben jij een ervaren specialist in de schoonheidsbranche en is doceren voor jou de manier om jouw deskundigheid en oog voor kwaliteit over te dragen? Dan werken wij graag met jou samen om de nascholingsactiviteiten voor schoonheidsspecialisten te verzorgen!

ANBOS ontwikkelt en verzorgt kwalitatief hoogwaardige nascholingsactiviteiten voor zowel de reguliere schoonheidsspecialist als de gespecialiseerde schoonheidsspecialisten. Wij registreren de vakspecialisaties van onze leden en verzorgen de nascholing hiervan, om de benodigde kennis, kunde en competentie van de specialisten te behouden.

Jouw rol?
Je denkt actief mee over de ontwikkeling van nascholingsactiviteiten voor één of meerdere specialisaties en verzorgt de daaraan verbonden toetsing. Je bereidt inhoudelijk de nascholingsbijeenkomsten voor en verzorgt deze als inhoudsdeskundige en procesbegeleider. Dit betekent dat je, naast het overdragen van de theorie en je eigen praktijkervaringen, ook adequaat reageert op de groepsprocessen en individuele expertise van iedere deelnemer. Je beoordeelt en beargumenteert de door deelnemers behaalde (tussen)resultaten en doet aanbevelingen voor verdere deskundigheidsontwikkeling. Vanzelfsprekend zorg je ervoor dat jouw bekwaamheden op peil blijven en neem je op eigen initiatief deel aan ontwikkelactiviteiten en intervisiebijeenkomsten.

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau (opleiding minimaal MBO niveau 4);
  • Diepgaande kennis en ruime praktijkervaring in de diverse vakspecialisaties (acne, manuele lymfedrainage, camouflage, elektrisch ontharing, et cetera);
  • Aantoonbare vaardigheid en ervaring in het overdragen van kennis en praktische vaardigheden;
  • Een analytisch sterke, betrouwbare en flexibele persoonlijkheid die kennis en vaardigheden op een heldere wijze overdraagt en anderen met plezier begeleidt en motiveert om te leren.
  • Voldoende tijd heeft om deze functie te kunnen vervullen en flexibel kan omgaan met de te maken planningen voor de nascholingen.

Onderdeel van de selectieprocedure kan een ‘fitch’ (fit & match) zijn.

Ja, ik wil!

Kijk voor meer informatie op onze website en stuur je sollicitatie met CV én motivatie voor 30 april naar sollicitaties@anbos.nl. Reacties worden zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.