Menu
Direct naar downloads

Vacature projectmanager ANBOS Academy

Ben jij in staat onze strategie, ons beleid en onze toekomstplannen om te zetten in beleidsplannen, deze proactief te implementeren tot een mooi opleidingsaanbod én ben je bereid mee te werken aan onze dagelijkse werkzaamheden? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren op de functie van: Projectmanager (24-28 uur verdeeld over 3/4 werkdagen)

ANBOS Academy B.V. is hét scholingsinstituut van ANBOS (De Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging) die de belangen behartigt van de circa 5.000 aangesloten leden, gediplomeerde ondernemers in de schoonheidsverzorging. ANBOS Academy B.V. heeft als doel het opzetten en uitvoeren van opleidingen en trainingen t.b.v. de hele schoonheidsbranche. De aansturing vindt plaats vanuit het bestuur en het management van ANBOS. Onze kantoororganisatie is gevestigd in Woerden waar we met zo’n 10 medewerkers iedere dag ons best doen voor de branche en onze leden.

Jouw rol?

Als projectmanager heb je een sturende rol binnen het team van de Academy. Je vertaalt beleid en toekomstplannen in concrete projecten en doelen, en zet deze uit, samen met de andere medewerkers binnen de B.V. Je evalueert en rapporteert aan het management van ANBOS. In deze functie verbind je stakeholders binnen de organisatie: leden, docenten en medewerkers. Daarnaast ben je als projectmanager bereid mee te werken binnen het team van de Academy en bied je een ondersteunende rol bij overige (ANBOS) activiteiten.

Wat breng je mee?

  • HBO+ werk- en denkniveau met de voorkeur voor een afgeronde HBO opleiding binnen bedrijfskunde, bestuurskunde, communicatie of vergelijkbaar;
  • Organisatiesensitiviteit, zodat je vanuit missie en visie de beleidsstrategieën weet te vertalen naar opleidingsdoelen voor zowel leden als andere stakeholders; 
  • Proactieve werkhouding en goed organisatievermogen;
  • Je bent niet alleen een denker, maar ook een doener (hands-on-mentaliteit);
  • Je denkt en handelt als ondernemer: commercieel en resultaatgericht;
  • Kennis van geautomatiseerde systemen is een vereiste (kennis van Stb kan een pré zijn);
  • Ervaring met het opzetten van e-learning is gewenst.

Een Fitch (fit & match) is een onderdeel van de selectieprocedure.

Wat bieden we je?

Een informeel, klein, hecht team van collega’s, dé kans om betrokken te zijn bij het opzetten van een nieuw bedrijf met een diversiteit aan opleidingen en trainingen en natuurlijk een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Meer informatie of direct solliciteren? Neem contact op via sollicitaties@anbos.nl voor meer informatie (uitsluitend e-mail) of stuur direct je motivatiebrief inclusief cv naar hetzelfde e-mailadres. Motiveer waarom juist jij de projectmanager bent die wij zoeken en geef voorbeelden hoe jij gedachten en beleid in concrete plannen en doelen kunt omzetten.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.