Menu

Cosmetsche Cupping gezichtsmassage - 07/11/2018

woensdag 07 november 2018

Cosmetsche Cupping gezichtsmassage - 07/11/2018

TRAINER: MEHDI TAJEDDIN

Uit de traditionele Chinese geneeskunde heeft Cuppingmassage zijn plaats gevonden in de moderne verzorgingswereld. De resultaten van Cuppingmassage zijn dan ook indrukwekkend. Binnen de Oosterse geneeskunde is cupping een veelvuldig gebruikte zuigtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Cupping is gericht op de beweging van de energie, het bloed en de lichaamsvloeistoffen. Deze uiterst effective techniek heeft als doel om met cups het gezicht te stimuleren waardoor de Qi (energie) wordt bevorderd. Gelijktijdig met Qi worden bindweefsel, lymfestroom en bloedsomloop geactiveerd. Cupping versterkt het immuunsysteem, reguleert orgaanfuncties, vermindert stress en brengt balans. Tevens zorgt de behandeling voor een betere collageen-productie, vermindering van pigmentering, bevordering van een strakke/ gladde huid, het verwijderen van afvalstoffen en toxines en bevordert het ontgiftingsmechanisme. De betere doorbloeding van het gezicht geeft de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling. 

PROGRAMMA
De dag begint met de kennismaking en een korte theoretische uitleg van Cupping gezichtsmassage en zijn geschiedenis. Na een uitgebreide demonstratie van de technieken is het de bedoeling om hetgeen getoond werd uit te wisselen met één van de mede cursisten. Je leert hoe je een weldadige Cupping gezichtmassage kunt geven.

ONDERWERPEN 

  • De filosofie achter Cupping en zijn geschiedenis.
  • Uitleg en demonstratie van de technieken.

JE DIENT VOOR DEZE WORKSHOP MEE TE NEMEN 

  • Stoelhoes.
  • Handdoeken.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven. Na het volgen van deze workshop ben je in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage waarbij uw hart, handen en ziel zich harmonieus verbinden’ te geven.

DATUM EN TIJD WORKSHOP
Woensdag 7 november 2018, van 10.00 - 16.30 uur.

KOSTEN
De kosten bedragen € 215,00. ANBOS-leden ontvangen een korting van € 60,00 en betalen € 155,00 (excl. BTW, incl. koffie/thee en lunch).

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Aanmelden


Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Bedrijfsgegevens
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.