Menu

Indiase Hoofdmassage - 13/06/2018

woensdag 13 juni 2018

Indiase Hoofdmassage - 13/06/2018

TRAINER: MEHDI TAJEDDIN

De Indiase Hoofdmassage is een holistische massagevorm met een sterk spirituele grondslag die gecombineerd wordt met specifieke ademhalingsoefeningen en bepaalde rituelen. Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij de Indiase Hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat deze blokkades worden opgeheven. Indiase Hoofdmassage bevordert de nachtrust, versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam, verlicht pijn en stijfheid en verdrijft stress en vermoeidheid. De massage zorgt verder ook voor een gezonde, stralende huid en glanzende haren. Met Indiase Hoofdmassage lever je een bijdrage aan het verminderen van spanning en bevorder je het gevoel van welzijn bij je klant.

PROGRAMMA
De dag begint met de kennismaking en een korte theoretische uitleg van Indiase Hoofdmassage en diens geschiedenis. Na een uitgebreide demonstratie van de technieken is het de bedoeling om hetgeen getoond werd uit te wisselen met één van de mede cursisten. Je leert hoe je een weldadige Indiase Hoofdmassage kunt geven.

ONDERWERPEN 

  • De filosofie achter Indiase Hoofdmassage en zijn geschiedenis.
  • Uitleg en demonstratie van de technieken.

JE DIENT VOOR DEZE WORKSHOP MEE TE NEMEN 

  • Stoelhoes. 
  • Handdoeken.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
Bij deze workshop ontvang je een duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven. Na het volgen van deze workshop ben je in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage waarbij je hart, handen en ziel zich harmonieus verbinden’ te geven.

DATUM EN TIJD WORKSHOP
Woensdag 18 oktober 2017, van 10.00 - 16.30 uur.

KOSTEN
De kosten bedragen € 215,00. ANBOS-leden ontvangen een korting van € 60,00 en betalen € 155,00 (excl. btw, incl. koffie/thee en lunch).

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Aanmelden


Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Bedrijfsgegevens
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.