Menu

Intuition Food (NIEUW) - 10/09/2018

maandag 10 september 2018

"Bij Intuition Food verandert je kijk en smaak op eten op een onbewust niveau. Het wordt vanzelf een tweede natuur. Bron: Libelle."

Intuition Food (NIEUW) - 10/09/2018

TRAINER: MIEKE ROOVERS

Wel vetten, maar geen koolhydraten of was het nou toch andersom? Met alle bestaande diëten en tegenstrijdige informatie over gezonde voeding zien we door de bomen het bos niet meer. Mieke Roovers neemt je mee in haar wereld van energie waar de Chinese natuurfilosofie met haar eeuwenoude wetten een extra dimensie aan voeding en lifestyle toevoegen. Intuition Food is voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen; op een gezond gewicht wil komen en blijven en/of zijn/haar kijk op voeding wil verbreden. Ontspanning is een belangrijke basis van Intuition food. Na deze workshop zul je in staat zijn je cliënten in een diepe ontspanning te brengen waardoor je beautybehandeling nog effectiever wordt. Ook kun je hen inspireren tot een ander eetgedrag volgens de Intuition Food methode.

PROGRAMMA
Ieder mens is uniek en daarom bestaat het beste dieet gewoonweg niet. Intuition Food leert je aan te voelen (Intuition) wat jou echt voedt (Food). Geen opgelegde eetgeboden of eetverboden. Jij bepaalt zelf wat voor jou werkt. Intuition Food inspireert je tot een nieuwe lifestyle met daarin een voor jou werkend voedingspatroon. Vanuit een andere mindset gebaseerd op bewustwording van je lichaam, emoties en gedachten, ga je weer ontspannen met eten om. Smaak halen uit het leven is dé sleutel om een natuurlijk eetpatroon te krijgen en te behouden.

ONDERWERPEN
• Een nieuwe mindset voor een andere kijk op voeding.
• Energetische waarde van voedsel volgens de vijf elementen.
• Chinese gezichtsdiagnostiek en superfood voor de huid volgens de vijf elementen.
• Welk stresstype ben je? En welke invloed heeft dit op je lichaam.
• Drie innerlijke krachten in je voeden.
• Intuition Food visualisatie oefening.

MEENEMEN
• Het benodigde les- en schrijfmateriaal is aanwezig.
• Gemakkelijk zittende kleding en schoenen
• Handdoek.

DATUM EN TIJD WORKSHOP
Maandag 10 september 2018, van 10.00 - 16.30 uur.

KOSTEN
De kosten bedragen € 215,00. ANBOS-leden ontvangen een korting van € 60,00 en betalen € 155,00 (De kosten zijn excl. btw, incl. koffie/thee en lunch).

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Aanmelden


Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Bedrijfsgegevens
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.