Menu

Kobido - Japanse Gezichtsmassage - 31/10/2018

woensdag 31 oktober 2018

De Kobido Japanse Gezichtsmassage wordt verzorgd door Mehdi Tajeddin.

Kobido - Japanse Gezichtsmassage - 31/10/2018

TRAINER: MEHDI TAJEDDIN

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk “het pad van de schoonheid”. Deze Japanse gezichtsmassage is een traditionele Japanse kunst, die dankzij de ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties heen, leidt tot een unicum op massagegebied. De massage verbetert de bloedcirculatie, zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt, en verwijdert toxines en dode huidcellen. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Het is als het ware een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage, met drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage. De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in ons hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

PROGRAMMA
De dag begint met de kennismaking en een korte theoretische uitleg over de Japanse gezichtsmassage en diens geschiedenis. Na een uitgebreide demonstratie van de technieken is het de bedoeling om hetgeen dat getoond werd uit te wisselen met één van de mede cursisten. Je leert hoe je een weldadige Japanse gezichtmassage kunt geven.

ONDERWERPEN

  • De filosofie achter Japanse gezichtsmassage en zijn geschiedenis. 
  • Uitleg en demonstratie van de technieken.

JE DIENT VOOR DEZE WORKSHOP MEE TE NEMEN

  • Stoelhoes.
  • Handdoeken.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld, stap-voor-stap wordt beschreven. Na het volgen van deze workshop ben je in staat om zelfstandig een ‘liefdevolle massage waarbij jouw hart, handen en ziel zich harmonieus verbinden’ te geven.

DATUM EN TIJD EENDAAGSE WORKSHOP

  • Woensdag 31 oktober 2018, van 10.00 - 16.30 uur.

KOSTEN
De kosten bedragen € 215,00. ANBOS-leden ontvangen een korting van € 60,00 en betalen € 155,00 (excl. btw, incl. koffie/thee en lunch).

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Aanmelden


Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Bedrijfsgegevens
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.