Menu

Natuurlijke Facelift - 12/09/2018

woensdag 12 september 2018

TRAINER: RONALD RIKSEN

90% van alle rimpels wordt veroorzaakt door vroegtijdige veroudering, slechts 10 % komt door daadwerkelijke huidveroudering. Dit betekent dat preventie de beste manier van behandelen is. De faceliftmassage stimuleert alle lichaamsprocessen om de doorbloeding, de vochtbalans en de hormoonhuishouding aan te zetten om daarmee vroegtijdige veroudering tegen te gaan. De massage is toepasbaar bij diverse huidtypen met als accent: rimpels vertragen, rimpels vervagen. Je kunt deze massage ook aanbieden als voor- en nabehandeling bij een oog- of faceliftoperatie. Een huid die voorbereid wordt op een incisie zal zich onder begeleiding van deze massage beter, sneller en mooier herstellen.

PROGRAMMA
De dag begint met een theoretische uitleg over de oosterse kennis van de huid en het principe van het natuurlijke facelift effect op de bindweefselconditie en de mimische spieren. Centraal in de faceliftmassage staan de drukpuntrotaties in combinatie met liftende meridiaan massagepatronen op diverse gezichtsdelen en de hals waar rimpels kunnen ontstaan.

ONDERWERPEN
Met als ondersteuning van het ‘energietoilet’, de mimische spieroefeningen en adviezen uit de Chinese voedingstherapie en aromatherapie, vindt hier een holistische verdieping plaats van de diverse oorzaken van rimpelvorming.

JE DIENT VOOR DEZE WORKSHOP MEE TE NEMEN

  • Handdoeken.
  • Stoelhoes.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS
Na het volgen van deze workshop heb je volop mogelijkheden om jouw behandelingen te combineren en uit te breiden met deze oosterse massage volgens de Shiatsu Kosmetiek methode. Bij deze workshop ontvang je het boek ‘De Natuurlijke Facelift’ waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven.

DATUM EN TIJD WORKSHOP
Dinsdag 12 september 2018, van 10.00 - 16.30 uur.

KOSTEN
De kosten bedragen € 215,00. ANBOS-leden ontvangen een korting van € 60,00 en betalen € 155,00 (excl. btw, incl. koffie/thee en lunch).

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Aanmelden


Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Bedrijfsgegevens
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.