Menu

Personeel in dienst? Durf de stap te nemen (dag 1 - 20/04/2018)

vrijdag 20 april 2018

Personeel in dienst? Durf de stap te nemen is een workshop speciaal voor salons die overwegen om met personeel te gaan werken. Deze workshop duurt twee dagen, maar is ook los van elkaar te volgen.

Personeel in dienst? Durf de stap te nemen (dag 1 - 20/04/2018)

TRAINERS: ASTRID SPANJAARDT EN RENÉE ABEN DAG 1

Je salon loopt goed, zo goed dat je eigenlijk wel extra personeel zou willen aannemen. Of je overweegt al lange tijd om met personeel te werken, maar durft die stap niet te nemen. Waar moet je allemaal aan denken? Kun je personeel wel betalen? Hoe kies je de juiste persoon? Wat ga je van elkaar verwachten? Deze workshop geeft je een goed beeld bij alles wat hier bij komt kijken en helpt je keuzes maken bij dergelijke het al dan niet aannemen van een (nieuwe) medewerker.

PROGRAMMA
• Het zal een interactieve dag worden! We geven informatie over zaken die je moet weten als je iemand in dienst gaat nemen. Maar we gaan ook in gesprek over jezelf; hoe ga je dat doen, wat zijn jouw verwachtingen? Wat zijn de verwachtingen van je (toekomstige) werknemer?

ONDERWERPEN
• Neem ik iemand in dienst, huur ik iemand in of werk ik met stagiaires?
• Wat gaat iemand dan doen? Wat zijn de taken? Wat verwacht ik?
• Welk gedrag wil ik van de nieuwe medewerker zien en hoe vertel ik dat?
• Wat kost een werknemer?
• Hoe kies ik de juiste persoon, hoe weet ik zeker dat ik de juiste persoon aanneem?

MEENEMEN
• Als je vragen hebt, schrijf ze op en neem ze mee. Je krijgt voldoende tijd deze te bespreken!

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
• Kennis en minder twijfel.

DATUM EN TIJD WORKSHOP
Vrijdag 20 april 2018, van 10.00 - 16.30 uur.

KOSTEN*

  • De kosten voor de eendaagse workshop bedragen € 215,00. ANBOS-leden ontvangen een korting van € 60,00 en betalen € 155,00. (excl. btw, incl. koffie/thee en lunch).
  • De kosten voor de tweedaagse workshop bedragen € 275,00. ANBOS-leden ontvangen een korting van € 60,00 en betalen € 215,00 (excl. btw, incl. koffie/thee en lunch).

*Let op:
Deze workshop is onderdeel van twee dagen, maar is ook los te volgen. De workshops kunnen zowel los als gecombineerd gevolgd worden. Meld je je aan voor beide workshop tegelijk, dan betaal je het tarief van een tweedaagse workshop. Meld je je aan voor alleen deze workshop of dag 2 en/of beslis je op een later moment of je ook deel wilt nemen aan het tweede workshop, dan betaal je per keer voor een eendaagse workshop.

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Aanmelden


Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Bedrijfsgegevens
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.