Menu

Personeel in dienst? Durf de stap te nemen (dag 2 - 07/06/2018) (NIEUW)

donderdag 07 juni 2018

Personeel in dienst? Durf de stap te nemen is een workshop speciaal voor salons die overwegen om met personeel te gaan werken. Deze workshop duurt twee dagen, maar is ook los van elkaar te volgen.

Personeel in dienst? Durf de stap te nemen (dag 2 - 07/06/2018) (NIEUW)

TRAINERS: ASTRID SPANJAARDT EN RENÉE ABEN  DAG 2

Een bekend chinees spreekwoord luidt: Ik wens u veel personeel. En dat is niet aardig bedoeld. Medewerkers of stagiairs in dienst hebben kan soms knap lastig zijn. Soms lijkt het net of ze ons niet willen begrijpen. In deze workshop leer je waarom mensen doen wat ze doen en hoe je daar mee om kan gaan. Gaan we in op wat we van hen verwachten en hoe we dat overbrengen. Hoe we problemen kunnen voorkomen en hoe je het ook voor jezelf leuk houdt. Hoe kan je mensen motiveren en hoe spreek je hen aan.

PROGRAMMA
• Tijdens deze interactieve workshop geven we informatie over zaken die je kunt gebruiken als je werknemers in dienst heeft. Maar we gaan ook in gesprek over jezelf; hoe gaat je dat doen, wat zijn jouw verwachtingen? Wat zijn de verwachtingen van jouw werknemer? Hoe praat je met ze? Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen voorbeelden in te brengen.

ONDERWERPEN
• Welke rol heb ik als ondernemer en werkgever?
• Hoe motiveer ik mensen?
• Hoe kijk ik naar mijn werknemers?
• Hoe voer ik functioneringsgesprekken?
• Hoe ga ik met hele jonge mensen om?
• Hoe ontwikkel ik ze?
• Pfff, die WhatsApp!

MEENEMEN
• Heb je vragen, schrijf ze op en neem deze mee. Je krijgt voldoende tijd deze te bespreken.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
• Kennis en minder twijfel.

DATUM EN TIJD WORKSHOP
Donderdag 7 juni 2018, van 10.00 - 16.30 uur.

KOSTEN*
De kosten voor de eendaagse workshop bedragen € 215,00. ANBOS-leden ontvangen een korting van € 60,00 en betalen € 155,00. (excl. btw, incl. koffie/thee en lunch).
De kosten voor de tweedaagse workshop bedragen € 275,00. ANBOS-leden ontvangen een korting van € 60,00 en betalen € 215,00 (excl. btw, incl. koffie/thee en lunch).

*Let op:
Deze workshop is onderdeel van twee dagen, maar is ook los te volgen. De workshops kunnen zowel los als gecombineerd gevolgd worden. Meld je je aan voor beide workshop tegelijk, dan betaal je het tarief van een tweedaagse workshop. Meld je je aan voor alleen deze workshop of dag 1 en/of beslis je op een later moment of je ook deel wilt nemen aan het tweede workshop, dan betaal je per keer voor een eendaagse workshop.

Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.
Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens

Aanmelden


Betaalwijze
Na inschrijving ontvang je per post een factuur
Bedrijfsgegevens
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.