Menu

Van stress naar SUCCES (NIEUW) - 06/03/2018 (GEANNULEERD)

dinsdag 06 maart 2018

Van stress naar succes wordt verzorgd door trainer Margriet Taams.


LET OP: DEZE WORKSHOP IS GEANNULEERD. AANMELDEN IS ALLEEN NOG MOGELIJK VOOR 04-06-2018.

TRAINER: MARGRIET TAAMS

Hoe is jouw balans tussen werk en privé? Wat is jouw rol binnen je eigen team? Ook wel eens het gevoel ‘alleen’ te zijn binnen je bedrijf? Tobben en stress staat je eigen groei in de weg – en die van je bedrijf. In deze workshop leer je zelf het verschil te maken, waardoor je met meer passie en plezier onderneemt en ook nog tijd en energie hebt voor je gezin, vrienden en hobby’s. Speciaal - maar niet uitsluitend - voor Instituten met Personeel biedt ANBOS de workshop ‘Van Stress naar Succes’ aan voor leden die (soms) worstelen met hun rol binnen hun bedrijf. Personeel binnenhalen is één, maar ervoor zorgen dat de sfeer goed blijft en iedereen in haar kracht staat is net zo belangrijk.

PROGRAMMA
Praktische tips, afgewisseld met ervaringen van anderen en eigen inbreng zorgen voor een zeer interessante dag. Een dynamisch programma met veel interactie waarbij de nadruk ligt op de praktijk.

ONDERWERPEN
• Wat is jouw rol binnen jouw salon?
• Hoe ervoor zorgen dat zaken zoals ziekte, disfunctioneren of onenigheid geen invloed hebben op jou en het succes van je bedrijf.

MEENEMEN
In principe niets, je eigen ervaringen en mogelijke vragen zijn voldoende. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op de website van Margriet: http://www.fft.nl/.

WAT NEEM JE MEE NAAR HUIS?
• Een hoofd vol inspiratie.
• Een lichaam vol energie.
• Een direct uitvoerbaar actieplan.
• De opdrachten, oefeningen, adviezen en tips kunnen direct worden toegepast op de eigen situatie.

DATUM EN TIJD WORKSHOP
DEZE WORKSHOP IS GEANNULEERD. AANMELDEN HIERVOOR IS NIET MEER MOGELIJK.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.