Menu

ALV & Netwerkbijeenkomst (13 juni 2019)

donderdag 13 juni 2019

Het programma is klaar, de locatie geboekt, de catering geregeld, het bestuur en medewerkers van ANBOS zijn klaar voor de ALV/Netwerkmeeting op donderdag 13 juni 2019.

ALV & Netwerkbijeenkomst (13 juni 2019)

AANMELDEN: Aanmeldformulier ALV/Netwerkbijeenkomst 13 juni 2019

Datum: Donderdag 13 juni 2019

Tijdstip: van 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: Van der Valk Hotel in Houten, Hoofdveste 25, 3992DH Houten
Zalen: Australian Lounge, Sydney 1,2 en 3

(voorlopig) PROGRAMMA

Dagvoorzitter Lorraine Vesterink
Op deze inspirerende dag is Lorraine Vesterink onze dagvoorzitter. Lorraine is een bekend gezicht in de beautybranche, zat 4 jaar in de jury van de BeautyAward en was spreker tijdens vele events in de beauty branche. Als directeur van De Unieke Ondernemer en helpt zij beautyprofessionals (meer) geld te verdienen met hun missie. Dat doet ze o.a. door mediatraining, ontwikkelen van zelfvertrouwen/positieve mindset en doelen helder hebben.Zij gebruikt haar unieke talent en stem om anderen te motiveren ook hun hart te volgen.

10:00 - 11:00 uur        ontvangst en Meet & Greet met bestuur ANBOS
We ontmoeten elkaar in de Australian Lounge van Van der Valk Hotel in Houten, waar de ochtend wordt gestart met een Meet & Greet met ANBOS. Schuif aan, stel vragen en ga in gesprek met ANBOS-medewerkers en bestuursleden over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals beleidslijnen, (vervolg)opleidingen, specialisaties, ondernemerschap en personeel. Lees hier de vergaderstukken en notulen.

11:00- 12:00 uur        Lezing “Een gezonde huid van binnenuit” (Yvonne van Stigt)
De schoonheidsspecialist is vooral opgeleid om huidklachten van buitenaf te behandelen. Er is echter steeds meer kennis over factoren binnen het lichaam die huidklachten veroorzaken. Zo zijn er met acne, eczeem, overbeharing en pigmentatieverstoringen goede resultaten te behalen met natuurlijke behandelingen die gericht zijn op lichamelijke processen. Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen of het verbeteren van het microbioom kunnen resulteren in een spectaculaire verbetering van de klachten.

Yvonne van Stigt laat in haar lezing zien hoe een schoonheidsspecialist deze aanpak kan toepassen in de salon. Yvonne is evolutionair gezondheidsdeskundige en afgestudeerd in de klinische Psycho Neuro Immunologie. Zij is in 2017 gestart met een nieuw onderwijsinstituut, het OPFG, met beroepsopleidingen in de leefstijl- en orthomoleculaire geneeskunde en een opleiding tot Orthomoleculair schoonheidsspecialist.

12:00- 13:00 uur        Netwerk-lunch
Aansluitend volgt een uitgebreide (gratis) lunch en de gelegenheid om uitgebreid te netwerken met collega-ondernemers.

13:00 - 14:30 uur        ALV
In de middag vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Wil je meestemmen over ANBOS-beleid? Laat je stem horen door hierbij aanwezig te zijn

14:30 - 16:00 uur        Lezing “Het Grootste Cadeau” Charlotte van der Pluijm)
Goed voor jezelf zorgen is Het Grootste Cadeau dat je anderen kunt geven. Tijdens deze theaterlezing over zelfzorg vertelt Charlotte van der Pluijm over haar vak en persoonlijke ervaringen. Charlotte is fysiotherapeut, gespecialiseerd in klachten van lichaam en geest en al jaren werkzaam in de revalidatiezorg voor mensen met chronische pijn en vermoeidheidsklachten. Zij gebruikt haar kennis en ervaring in haar persoonlijke verhaal dat door het publiek benoemd wordt als: Inspirerend, hoopvol, hartverwarmend, authentiek, hilarisch en ontroerend.

16:00 – 17:00 uur        Netwerk-borrel
De dag wordt afgesloten met een netwerk-borrel en de gelegenheid om uitgebreid na te praten over deze inspirerende dag.


Deze dag is voor ANBOS-leden gratis. Niet-leden kunnen tegen betaling van € 45 deelnemen aan deze dag.

AANMELDEN: Aanmeldformulier ALV/Netwerkbijeenkomst 13 juni 2019

Terug naar eventsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.