Menu

Massage- Complementairvakbeurs (15-16 maart 2019)

vrijdag 15 maart 2019

Massage- Complementairvakbeurs is gericht op gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde bezoekers. Stands, lezingen en workshops met/over opleidingen, praktijk centraal, behandelingen, producten, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, natuurlijke medicatie, cosmetica en artikelen, vind je op deze beurs.

Wanneer: vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019
Waar: Expo Hoevelaken
Ticket: ANBOS-leden profiteren van een extra voordeel. Boek met de code anbos19 en betaal ipv €12,- slechts €7,- entree. 
Websitewww.sooner.nl/
Facebook: www.facebook.com/MASSAGEvakBEURS/

Massage kan ingezet worden bij tal van problemen die jij in je salon tegen kan komen en heeft grote effecten op de afvoer van vocht en afvalstoffen, op activering van afweercellen, op pijndemping en op balans in het vegetatieve zenuwstelsel en is een sterkwerkend alternatief bij herstel van oververmoeidheid of burn-out.

Til jezelf en je salon naar een hoger level tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs op 15 en 16 maart in het EXPO Hoevelaken. Ontdek het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden.

Een beurs vol inspiratie, dagelijks 35 (ook gratis) workshops/lezingen, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen!

Terug naar eventsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.