Menu

Witte lijst Energy Based Devices (EBD's)

Op de 'witte lijst' staan energy based devices (EBDs) die worden gebruikt in schoonheidsverzorging en die door een onafhankelijke organisatie zijn beoordeeld met een 'quick scan' op onder andere CE-markering en testrapporten.

Witte lijst Energy Based Devices (EBD's)

Kijk voor meer achtergrondinformatie over dit initiatief elders op deze website. Daar staat ook informatie over de aanmeldprocedure.

Lees hieronder onze disclaimer, vink aan dat je deze hebt begrepen, klik op GA VERDER en krijg dan toegang tot een aparte pagina waarop de beoordeelde apparatuur wordt vermeld.

 DISCLAIMER 

De witte lijst geeft een overzicht van apparatuur waarvan uitsluitend en alleen de CE- markering is beoordeeld door een competente, onafhankelijke derde partij.

ANBOS heeft de grootst mogelijke aandacht en zorg besteed aan de gegevens die zijn opgenomen in de witte lijst maar aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 Er heeft geen enkele controle plaatsgevonden op de werking en mogelijke toepassingen van de genoemde apparatuur. ANBOS wijst elke aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid ten aanzien van het (dis)functioneren van de apparatuur af, ook ten aanzien van de aspecten die onder de CE-markering vallen.

ANBOS is evenmin aansprakelijk en verantwoordelijk voor de toepassing van de apparatuur door ondernemers in de schoonheidsverzorging en/of in de onderneming in de schoonheidsverzorging werkzame personen, eventueel veroorzaakte schade of letsel tijdens of na de behandeling met de apparatuur, het niet of niet goed functioneren van de apparatuur, het niet of gedeeltelijk kunnen nakomen van een bij de cliënt gewekte verwachting dan wel een verwachting van de cliënt zelf als resultaat van een behandeling met de apparatuur.

Evenmin geeft ANBOS een oordeel over de servicegerichtheid, onderhoud, garantie en andere aspecten van de leverancier; zij is ook daarvoor niet aansprakelijk en verantwoordelijk.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.