Menu

Belangrijke informatie voor kernleden met sectie VO/Specialisaties

Dit lidmaatschap is aan verandering overhevig

Naast het kernlidmaatschap heb je er ook voor gekozen om je ook te registreren voor de sectie VO/Specialisaties. Hier heb je één of meerdere specialisaties bij ons geregistreerd die op naam van jou of op die van één van je medewerkers staat. Deze registratie is alleen van toepassing zolang de werksituatie hetzelfde is als wanneer je dit bij ons kenbaar hebt gemaakt. Zijn er wijzigingen in je situatie? Laat ons dit dan op tijd laat weten. 

Vraag zo snel mogelijk een AGB-code aan

Heb je de specialisatie Acne, Camouflage, Elektrisch Ontharen of Ontharingstechnieken geregistreerd? Vraag dan zo snel mogelijk een AGB-code aan bij Vektis om er zeker van te zijn dat je met je specialisatie(s) deelneemt aan de geautomatiseerde verwerking van declaraties bij de zorgverzekeraars. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de website www.agbcode.nl.

Let op:

Of een behandeling uiteindelijk wel of niet vergoed wordt, is altijd afhankelijk van de polisvoorwaarden van een zorgverzekeraar. De klant is zelf verantwoordelijk om dit bij zijn/haar zorgverzekeraar te checken.

Een overzicht van de geregistreerde specialisaties is terug te vinden op onze website na inloggen onder “mijn ANBOS”, “Mijn Lidmaatschappen”. Wij adviseren hiervan een pdf te maken en deze mee te sturen bij je aanvraag voor de AGB-code.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.