Menu

70 jarig Jubileumcongres Beauty & Skin

woensdag 27 maart 2019

Op maandag 30 september organiseren ANBOS en Beauty Trade Professionals (BTP) gezamenlijk het jubileumcongres Beauty & Skin. Het congres is onderdeel van de najaarsvakbeurs Beauty Trade Festival dat plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. Beide partijen nemen dit initiatief, in de eerste plaats om het 70-jarig jubileum van ANBOS te vieren en daarbij om te netwerken, kennis te delen en te inspireren.

70 jarig Jubileumcongres Beauty & Skin

Het jubileumcongres Beauty & Skin powered by ANBOS en BTP richt zich op professionals die werkzaam zijn binnen het gebied van beauty & skincare. Deelnemers kunnen rekenen op hoogwaardige lezingen en sessies, business-fun tussendoor en meet & greet sessies met sprekers. Het congres staat in het teken van het 70-jarig jubileum van ANBOS en het 25-jarig jubileum van de BTP en wordt afgesloten met een feestelijke jubileumborrel.

Jubileumjaar

2019 is een bijzonder feestelijk jaar voor beide organisaties: ANBOS viert haar 70-jarig jubileum, Beauty Trade Professionals bestaat 25 jaar en de Beauty Award, de vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten georganiseerd door BTP, kent haar 10e editie. Allemaal prachtige jubilea en projecten waar de organisaties terecht trots op zijn. Door al deze jubilea samen te voegen, wordt het een werkelijk spektakel. Houd voor meer details over alle evenementen rondom deze feestelijkheden onze site en social mediakanalen goed in de gaten.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.