Menu

ANBOS gaat samenwerking aan met Please

woensdag 15 mei 2019

Deze maand ondertekende ANBOS een samenwerking met Please, payroll en full service HR dienstverlener die ‘werkgeven zonder zorgen’ mogelijk maakt voor ondernemers met personeel.

ANBOS gaat samenwerking aan met Please

In maart heeft ANBOS een oproep gedaan onder haar leden om te inventariseren of er behoefte bestaat aan ondersteuning in ondernemerschap in de vorm van payroll. Dit heeft geresulteerd in een samenwerkingsverband met Please.

Steeds meer schoonheidssalons krijgen het drukker en nemen dan een medewerker aan.”, aldus Please adviseur Arno van Helvoirt; ‘Dat klinkt logisch en simpel, maar werkgeven blijkt toch vaak een onderschat facet van het ondernemerschap. Veel schoonheidsspecialisten doen liever waar ze goed in zijn: klanten de juiste aandacht geven, voldoende tijd besteden aan behandelingen en focussen op nieuwe kansen voor hun bedrijf. Zij zitten niet te wachten op, met name alle administratieve rompslomp die komt kijken bij het werkgeverschap.”

De samenwerking
De samenwerking bestaat onder andere uit kennisdeling en een exclusief voordeel op de omrekenfactor van alle contractvormen inzake Payroll Please. Binnenkort wordt gekeken in welke vorm Please en ANBOS samen kennisdeling aan ondernemers kunnen aanbieden.

https://www.anbos.nl/schoonheidsspecialist/wat-bieden-wij/please

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.