Menu

ANBOS Kenniscentrum wordt ANBOS Academy

dinsdag 23 april 2019

ANBOS Kenniscentrum heet vanaf april 2019 ANBOS Academy. Samen met de vernieuwde uitstraling geeft ANBOS Academy een duidelijke positionering aan de scholingstak van ANBOS. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie die tot doel heeft scholing toegankelijker te maken voor professionals die werkzaam zijn binnen het gebied van beauty & skincare.

ANBOS Kenniscentrum wordt ANBOS Academy

Bredere doelgroep
Met de Academy wil ANBOS een verbreding aanbrengen in de doelgroep door scholingen niet alleen beschikbaar te stellen voor ANBOS-leden, maar voor alle professionals die werkzaam zijn binnen het gebied van beauty & skincare. Voor ANBOS-leden geldt nog steeds de ledenkorting op het gehele cursusaanbod.

Een nieuw gezicht
Het vertrouwde logo en naam ‘kenniscentrum’ sloot niet langer aan bij de dynamiek en veelzijdigheid van ANBOS scholingsactiviteiten. De naam ANBOS Academy en de nieuwe huisstijl geeft zichtbaarheid aan de missie om de kwaliteit van het vakmanschap bij gediplomeerde schoonheidsspecialisten te waarborgen en te vergroten. Het nieuwe beeldmerk geeft een gezicht aan het ANBOS huis, een plek voor kennis, inspiratie, netwerken en kwaliteit.

Cursusaanbod
Het cursusaanbod van ANBOS Academy is samengesteld op basis van kennisbehoefte uit de branche. Uit onderzoek* blijkt dat er vooral behoefte is aan scholing op het gebied van specialisaties, verdieping van vakmanschap en ondernemersvaardigheden. Onder de slogan ‘Haal meer uit je vak’ biedt ANBOS Academy praktijkgerichte trainingen op het gebied van skincare en ondernemerschap. Het uitgebreide cursusaanbod is te zien op de vernieuwde website www.anbosacademy.nl.

Toekomstgericht
ANBOS zet met de Academy nu nog in op ‘real time’ scholingen. Met het oog op de toekomst wordt onderzocht of het cursusaanbod aangevuld kan worden met digitale leergangen zoals webinars en elearning. Zo hoopt ANBOS Academy te voldoen aan de voortdurende ontwikkelingen in leergedrag en eisen voor leermiddelen.

€70 kortingsactie
Om de lancering van de Academy te vieren, en omdat ANBOS dit jaar 70 jaar bestaat, krijgen deelnemers €70 korting op alle workshops. Kijk voor de voorwaarden op:
https://www.anbos.nl/schoonheidsspecialist/nieuws/anbos-bestaat-70-jaar-en-trakteert 

*ANBOS heeft najaar 2018 een grootschalige enquête gehouden onder gediplomeerde schoonheidsspecialisten over kennisdeling en scholingsbehoefte.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.