Menu

ANBOS loopt subsidie mis

woensdag 28 maart 2018

ANBOS kan niet voldoen aan de subsidievoorwaarden van het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) voor de ontwikkeling van de hbo-bacheloropleiding Beauty & Skincare.

ANBOS loopt subsidie mis

Aan de toekenning van de subsidie zijn termijnen en voorwaarden verbonden die wij niet gaan halen. Dit betekent voor ANBOS een stevige financiële tegenvaller.


Acties ANBOS

ANBOS richt zich nu op het zoeken naar oplossingen voor het financiële probleem. We onderzoeken scenario’s om extra inkomsten te genereren en kosten te besparen.


Reacties

Wij betreuren deze gang van zaken en realiseren ons dat het ook bij onze leden, relaties en anderen een reactie zal oproepen. Ook de timing is ongelukkig, net voor Pasen. ANBOS is daardoor deze week niet bereikbaar op (Goede) vrijdag, en volgende week niet op maandag (Tweede Paasdag). Lees de antwoorden op een aantal mogelijke vragen in de  ‘Veelgestelde vragen’ op onze website. We zullen deze veelgestelde vragen aanvullen waar nodig. We vragen om ieders begrip. Zodra we meer weten, brengen we hier uiteraard meer informatie over naar buiten.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.