Menu

ANBOS voorjaarsbijeenkomsten 2017

vrijdag 06 januari 2017

Een gezond lichaam, een gezonde geest! Een oud gezegde, maar zeker waar! In de serie regiobijeenkomsten van dit voorjaar staat het onderwerp HORMONEN centraal.

ANBOS voorjaarsbijeenkomsten 2017

Hormonen spelen een zeer belangrijke rol in het dagelijks leven en zeker bij het vrouwelijk geslacht. Gedurende de diverse levensfasen hebben hormonen een grote invloed op het lichaam. Veranderingen in het hormoonstelsel kunnen leiden tot grote diversiteit aan gezondheidsklachten. Maar aan de meeste klachten is ook heel goed iets te doen. Daarom heeft ANBOS Care for Women en Alka Vitae bereid gevonden een interessant programma te verzorgen dat inzicht geeft in de verbanden tussen hormonale ontregeling(en) en klachten, lichaamsverzuring en de samenhang met tal van (chronische) ziekten. Een goede zuurbalans is immers ook van wezenlijk belang voor het verkrijgen en behouden van een goede hormoonbalans en goede algehele gezondheid. Kortom, het begint allemaal bij de basis. Interessant? Maak dan je agenda vrij voor een van de leerzame regiobijeenkomsten bij jou in de buurt! 

Wanneer en waar? 

  • Woensdag 15 februari - regio Hoogeveen 
  • Maandag 6 maart - regio Dordrecht 
  • Maandag 20 maart - regio Hooglanderveen 

Programma 
16.00 uur - 16.30 uur - Ontvangst 
16.30 uur - Start programma 
20.15 uur - Einde programma 

Care for Women pleit al jaren voor meer vrouwspecifieke zorg. Het lichaam van een vrouw is immers wezenlijk anders dan het lichaam van een man en daar maken zij zich hard voor. Wat begon als een roep en strijd om meer en betere vrouwenzorg, groeide uit tot 150 praktijken in Nederland die zich specialiseren in de problematiek van vrouwelijke hormonen. 

AlkaVitae® International maakt wetenschappelijke kennis over lichaamsverzuring inzichtelijk en deelt deze informatie met gezondheidsprofessionals. Daarnaast is deze internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten op het gebied van lichaamsontzuring.

Aanmelden? 

Het digitale aanmeldformulier werkt (nog) niet naar behoren. Meld je daarom GRATIS aan door te mailen naar regio@anbos.nl of te bellen naar 0348-748200. Het is belangrijk bij de aanmelding in ieder geval het lidnummer, het aantal personen (incl. namen introducees) en de eventuele dieetwens/allergie te vermelden. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.