Menu

ANBOS wacht niet langer op overheidsrichtlijnen: advies om salons te sluiten.

maandag 16 maart 2020

Ondanks het herhaaldelijk verzoek om meer duidelijkheid, blijft RIVM en overheid onduidelijk over het advies aan de beroepsgroep van schoonheidsspecialisten. ANBOS wil niet langer wachten op nieuwe overheidsrichtlijnen. Daarom het advies aan schoonheidsspecialisten om vanaf morgen, vanaf 17 maart tot en met 6 april 2020, de salons te sluiten.

ANBOS wacht niet langer op overheidsrichtlijnen: advies om salons te sluiten.

Ondertussen zet ANBOS alles op alles om bij de overheid aan te dringen op passende maatregelen voor de financiële gevolgen van onze leden.

Contact met ANBOS
Zoals iedere organisatie is het ANBOS team ook gehouden aan richtlijnen vanuit de overheid en dit heeft invloed op onze bereikbaarheid. Een team van ANBOS-medewerkers is vanaf maandag dagelijks van 09.00 tot 11.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0348-748200. Alhoewel we iedereen het liefst telefonisch te woord staan, staat belangenbehartiging voor onze leden nu voorop. Daar moeten we ons de komende tijd vol op richten. Natuurlijk blijven we altijd bereikbaar via info@anbos.nl. Veel informatie is te vinden op onze website en we houden jullie op de hoogte via nieuwsbrieven en social media.

We willen iedereen tevens via deze weg heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.