Menu

ANBOS was aanwezig tijdens de vakwedstrijden van Skills Heroes

woensdag 04 december 2019

Dinsdag 3 december vonden de Skill Heroes vakwedstrijden Schoonheidsverzorging plaats op het Nova college in Haarlem. In totaal streden 21 mbo-studenten voor een kwalificatieplek tijdens de nationale finale voor de beste vakman/vakvrouw van Nederland. Aan het einde van de dag werden acht finalisten bekend gemaakt. ANBOS was er bij.

ANBOS was aanwezig tijdens de vakwedstrijden van Skills Heroes

Sfeerimpressie
De eerste wedstrijd start vroeg in de ochtend. Deelnemers en begeleiders die van ver komen hebben een overnachting in de buurt geregeld, om op tijd aanwezig te kunnen zijn. Studenten, die hun werkplek hebben geïnstalleerd, wachten vol spanning op de aftrap. Ondertussen beoordeelt de organisatie of de modellen voldoen aan alle eisen. Om 09:00 begint de strijd om de finaleplek.

Tijdens de wedstrijd heerst er een ontspannen sfeer. De wedstrijd staat in het teken van de gezichtsbehandeling en de studenten halen alles uit de kast om zich te onderscheiden. De deelnemers werken volgens hun eigen behandelplan, met eigen producten en met eigen materialen. Vier juryleden lopen rond om de jonge professionals te beoordelen.

Aan het einde van de dag worden de finalisten bekend gemaakt. Wij zijn trots op de jonge generatie schoonheidsspecialisten en wensen hen heel veel succes op de finale!

Gefeliciteerd finalisten,
- Cailynn Speel – Scalda
- Roos Molenaar - ROC van Flevoland
- Gwen Simons - ROC van Amsterdam
- Marina Mesdaq - ROC Da Vinci College
- Naomi Wiggers - Rijn IJssel
- Dominique Van der Van Der Bij - ROC Mondriaan
- Nina van der Vaart - ROC Nova College
- Melissa Tonkes - ROC Friese Poort

We zien jullie tijdens de finale op 4, 5 en 6 maart in Leeuwarden.

Over Skills Heroes
Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. Elk jaar zijn er wedstrijden in ongeveer 50 vakrichtingen.
Via voorrondes op school en kwalificatiewedstrijden kunnen mbo-studenten in de nationale finales komen. Daar strijden ze om de titel beste vakman/vakvrouw van Nederland!

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.