Menu

Jubileumeditie Beauty Trade special

vrijdag 03 maart 2017

Bezoek op 25, 26 en 27 maart de Beauty Trade special vakbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze jubileumeditie presenteren circa 170 exposanten uiteenlopende producten en diensten aan de beautybranche. Schoonheidsspecialisten, nagel-stylisten, visagisten, pedicures en andere vakgenoten kunnen hun hart ophalen aan een vakbeursdag zoals het bedoeld is!

Jubileumeditie Beauty Trade special

Voor en door de branche
De voorjaarsbeurs beslaat in haar 25ste editie ruim 21.000 m2. Producten, innovaties, apparatuur, technieken, trends en natuurlijk goede beursaanbiedingen van alle topmerken worden gepresenteerd, maar ook nieuwkomers in de branche zijn van de partij. Naast de bijzonder goed gevulde beursvloer zullen bezoekers ook ogen en oren tekort hebben om alle vakkennis in de vier prachtige theaters te kunnen volgen. De kennistheaters van de Beauty Trade special zijn opgedeeld in twee vakrichtingen: Beauty Care & Nail Styling. Daarbij is een mix gemaakt van diverse vakinhoudelijke lezingen en demonstraties. Zo zijn er lezingen op het gebied van massage, skin care, wellness, nail art et cetera. Het programma van alle lezingen, presentaties en hands-on workshops is online te vinden op www.beautytradespecial.nl. Extra handig: voorafgaand aan de beurs is de speciale beursapp te downloaden voor op je smartphone. Ook daar staan alle lezingen weergegeven, waarbij je indien gewenst kan instellen een notificatie te krijgen voordat jouw favoriete lezing begint!

Beauty terrassen, Beauty Library, Men Square & Make-up Awards
De Beauty Library is ook weer terug dit jaar, waarbij de tafels gevuld zijn met beauty(vak)bladen om fijn in te bladeren. Diverse Beauty terrassen zorgen goed voor de innerlijke mens en hebben allemaal een eigen uitstraling en bijpassend menu. Ook het speciale beursgedeelte voor mannen - Men Square - staat weer op de uitgebreide plattegrond.

Op de website www.beautytradespecial.nl is de meest actuele lijst van exposanten te vinden. 

ANBOS @ Beauty Trade special 2017 

Ben jij ondernemer in de schoonheidsbranche en wel of niet aangesloten bij ANBOS? Bezoek dan op 25, 26 of 27 maart de ANBOS-stand (hal 1, standnummer 1L030) tijdens Beauty Trade special 2017. Kom langs en laat je informeren over de vele voordelen van het lidmaatschap. Heb je vragen of suggesties voor onze vereniging, laat het ons weten. En is het even druk op onze stand, probeer het dan op een later tijdstip. We staan drie volle dagen voor je klaar!

Met korting naar de beurs?
Heb jij nog geen kaarten gekocht voor Beauty Trade special? Profiteer dan van korting op de reguliere entreekaarten! Bestel je tickets via de unieke en persoonlijke link, klik hier. Een link die alleen toegankelijk is voor ANBOS-leden.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.