Menu

Consumentencampagne 2016 'Tijd om te stralen'

maandag 03 oktober 2016

Net als voorgaande jaren organiseert ANBOS ook dit najaar weer een grootschalige consumentencampagne. Het doel is om onze naamsbekendheid te vergroten en zo de voordelen van een bezoek aan de professionele ANBOS-schoonheidsspecialist onder de aandacht te brengen bij jouw (potentiële) klant. 

Consumentencampagne 2016 'Tijd om te stralen'

ANBOS laat heel Nederland stralen! 


Online consumentencampage

Zeven weken lang kunnen consumenten - dus ook jouw klanten - meedoen aan de campagne en kans maken op een beautybehandeling voor twee personen bij een ANBOS aangesloten schoonheidssalon bij hen in de buurt. Deze behandelingen zijn uiteraard op kosten van ANBOS. De actie wordt ondersteund met een actiewebsite, een Facebook-advertentiecampagne en gratis promotiemateriaal voor bij jou in de salon. Deze actie loopt van 26 september tot en met 13 novemberBestel hier het promotiemateriaal. 

Margriet Winterfestival 

ANBOS staat op het Margriet Winterfestival in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét moment om naast de consumentencampagne, ook het belang van een bezoek aan een professionele ANBOS-schoonheidsspecialist centraal te stellen bij de consument. Het Margriet Winterfestival is van18 tot en met 24 november. 

Nationale dag van de Schoonheid 

Op de laatste dag van het Margriet Winterfestival, 24 november, vieren we de Nationale Dag van de Schoonheid. Op deze dag trekt ANBOS het land in om voorbijgangers een ontspannende of juist energiegevende behandeling te geven. Vind jij het belangrijk dat de ANBOS-schoonheidsspecialist nóg beter op de kaart wordt gezet? Neem dan ook deel aan deze dag door jouw klanten de mogelijkheid te geven een vriend of vriendin mee te nemen en twee behandelingen voor de prijs van 1 te bieden met een maximaal bedrag van € 60,-. Als je meedoet, wordt jouw bedrijfsnaam geplaatst op de speciaal ontwikkelde actiesite. Je meldt je aan via de speciale actiewebsite www.anbostijdomtestralen.nl

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.