Menu

Geef een glimlach cadeau!

donderdag 08 december 2016

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better voor de 2e keer de landelijke actie Geef een glimlach cadeau.

Geef een glimlach cadeau!

Gratis verwenmoment voor vrouwen met kanker

Vanaf zaterdag 4 februari, Wereld Kankerdag, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. De actie duurt de hele maand februari. Wil jij vrouwen met kanker even liefdevol in de watten leggen? Schrijf je dan in via onderstaande link naar de actiewebsite.

Het geeft energie!
“Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken.” Ingeborg vertelt over haar ervaring met het verwenmoment. “Tijdens mijn behandelingen tegen borstkanker merkte ik dat ik het vertrouwen in mijn lichaam was kwijtgeraakt. Het verwenmoment was voor mij echt een moment voor mijzelf. Even in het nu zijn en gewoon genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialist en ontspannen. Ik was verrast over het effect dat dit verwenmoment op mij had. Ik voelde me weer helemaal Ingeborg. Deze ervaring gun ik iedereen! Het geeft je energie.”

Geef zelf een glimlach cadeau
Alle deelnemende schoonheidsspecialisten stellen minimaal vijf verwenmomenten beschikbaar. In tegenstelling tot vorig jaar hoeven er geen cadeaubonnen verkocht te worden. Vrouwen met kanker melden zich via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl direct aan bij een schoonheidsspecialist bij hen in de buurt. Deelnemende schoonheidsspecialisten hebben zelf de vrijheid om de aanmeldingen en de planningen te regelen. Stichting Look Good Feel Better ondersteunt bij de promotie van deze mooie actie. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via www.geefeenglimlachcadeau.nl

Protecollen 
De protecollen voor het behandelen van mensen met kanker zijn te vinden bij de algemene voorwaarden op de inschrijfpagina van de website Geef een glimlach cadeau. 

De actie Geef een glimlach cadeau is een initiatief van Stichting Look Good Feel Better met ondersteuning van de Nederlandse Cosmetica Vereniging en ANBOS (brancheorganisatie voor Schoonheidsverzorging) en wordt mede mogelijk gemaakt door Dr. Eckstein, Gatineau Paris, hannah, Maria Galland en Webecos. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.