Menu

Geef een glimlach cadeau

vrijdag 14 december 2018

Gratis verwenmoment voor vrouwen met kanker: doe je mee?

Geef een glimlach cadeau

In de maand februari 2018 organiseerde Look Good Feel Better in samenwerking met schoonheidsspecialisten voor de derde keer de landelijke actie "Geef een glimlach cadeau". Er werkten bijna 450 schoonheidsspecialisten mee aan de actie en zijn er ruim 2.000 behandelingen cadeau gegeven aan vrouwen met kanker.  “Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen,” aldus Jasja Sikking over haar ervaring met het verwenmoment.

Voldoende reden dus om dit initiatief in 2019 voort te zetten. Dit keer start de actie op maandag 4 februari, Wereldkankerdag. Gedurende de hele maand februari geven schoonheidsspecialisten door het land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Wil jij ook meedoen en tijdens een individuele behandeling vrouwen (of mannen) met kanker even liefdevol in de watten leggen? Schrijf je dan in via onderstaande link.

Geef een glimlach cadeau: hoe werkt het?

  • Je stelt minimaal vijf verwenmomenten beschikbaar.
  • Vrouwen met kanker melden zich via de actiewebsite direct aan bij een schoonheidsspecialist bij hen in de buurt.
  • Je hebt zelf de vrijheid om de aanmeldingen en de planningen te regelen.
  • Wij ondersteunen je bij de promotie van deze mooie actie.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan via www.geefeenglimlachcadeau.nl. Alvast bedankt!

De actie “Geef een glimlach cadeau” is een initiatief van Stichting Look Good Feel Better en wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Beauty Trade Professionals, hannah, Maria Galland en Webecos. De actie wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Cosmetica Vereniging, ANBOS en BDU vakmedia.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.