Menu

Geef een glimlach cadeau

woensdag 20 december 2017

Draag samen met stichting Look Good Feel Better bij aan het zelfvertrouwen van vrouwen met kanker.

Geef een glimlach cadeau

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft hernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better, in samenwerking met schoonheidsspecialisten, in februari 2018 opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf 4 februari, Wereldkankerdag, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. De actie duurt de hele maand februari.

Geef zelf een glimlach cadeau
Vanaf 1 november kunnen schoonheidsspecialisten zich opgeven om mee te doen met de actie 'Geef een Glimlach cadeau' in februari 2018. Elke deelnemende schoonheidsspecialiste stelt minimaal vijf verwenmomenten gratis beschikbaar. Stichting Look Good Feel Better ondersteunt alle deelnemers bij de promotie van deze mooie actie. Vrouwen met kanker kunnen via een speciale actiewebsite zien welke schoonheidsspecialisten meedoen aan de actie en contact opnemen. Deelnemende schoonheidsspecialisten hebben zelf de vrijheid om de aanmeldingen en de planningen te regelen. Geïnteresseerd? Meld je dan aan via de website

Over 'Geef een glimlach cadeau'
De actie 'Geef een glimlach cadeau' is een initiatief van Stichting Look Good Feel Better met ondersteuning van de Nederlandse Cosmetica Vereniging en ANBOS. 'Geef een glimlach cadeau' wordt in februari voor de derde keer georganiseerd door stichting Look Good Feel Better. Het gratis verwenmoment is heel waardevol voor mensen met kanker.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.