Menu

HBO opleiding schoonheidsverzorging

maandag 24 juli 2017

Het is lang stil geweest rondom de ontwikkeling van de HBO-opleiding schoonheidsverzorging. We hebben veel van je geduld gevraagd. Achter de schermen is er keihard aan gewerkt, sinds november 2016 samen met LOI Hogeschool als nieuwe partner. Aan het eind van het schooljaar 2016-2017 vertellen we je graag waar we nu staan, en wat er nog moet gebeuren.

HBO opleiding schoonheidsverzorging

Het wachten is nu vooral nog op de accreditatie door NVAO. Vergelijk het met de oplevering van een nieuwbouwhuis; je wilt eigenlijk meteen al aan de slag met het leuk inrichten van je woonkamer, slaapkamer enzovoort. Toch is het verstandig om eerst een opleveringskeuring te laten doen door een onafhankelijke organisatie, zodat je weet dat het huis aan alle eisen voldoet. De HBO-opleiding is in een vergelijkbaar stadium. Er is een degelijk fundament gelegd, de muren en het dak staan. De ideeën voor 'wandafwerking' zijn er ook al, maar kunnen pas worden uitgevoerd nadat voor de oplevering groen licht is gegeven.

Status juli 2017

  • LOI Hogeschool biedt binnenkort de HBO-opleiding Beauty & Skincare aan.
  • LOI Hogeschool streeft naar aanmelding vanaf 1 september; de startdatum hangt af van erkenning (accreditatie) door de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).
  • ANBOS bespreekt in week 34 het marketingplan, ook instroomeisen en vrijstellingen, met LOI en informeert je daarna verder.

Lees voor uitgebreidere informatie verder op de website: HBO opleiding schoonheidsverzorging. Dit is wat we nu weten en kunnen vertellen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.
    

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.